Gå ikke glip af vores sommerudsalg! ☀️😎 Køb nu
Populære Kategorier
  Produkter

   Nike lancerer Pitch Dark Pack

   30.06.2016

   Skrevet af Jonathan Baez

   Siden 2013 har Nike hver sommer lanceret en blackout inspireret kollektion. 2016 er ingen undtagelse. Nike kalder den Pitch Dark Pack, men der mangler noget?

   Gennem de seneste år har Nike efterhånden gjort det til en tradition at levere en blackout kollektion i løbet af sommeren. Nu har de så valgt at præsentere 2016 udgaven, som de har døbt Pitch Dark Pack. Som de foregående år består kollektionen af overvejende sorte fodboldstøvle, dog med et strejf af hver deres farve.

   Og du har nok allerede nu bemærket at der mangler en silo i denne præsentationsnyhed – og nej det er ikke en fejl. Nike har simpelthen bevidst udeladt Magista. Og det inviterer jo helt naturligt til en masse spørgsmål. Vi vil dog undlade at sige, hvad alle tænker og lade det stå hen i det uvisse…

   Køb de nye Pitch Dark Pack lige her.

   Og lad så os hellere fokusere på, hvad der er med på billederne. Nemlig Mercurial, Hypervenom og Tiempo. Alle modeller kommer i både FG (græs), AG (kunstgræs), SG-PRO (vådt græs), så du har alle grunde til at kaste dig ud i Pitch Dark Pack.
   Du kan læse om hver støvle ved at klikke på nedenstående links:

   Nike Mercurial Pitch Dark Pack

   Nike Hypervenom Pitch Dark Pack

   Nike Tiempo Pitch Dark Pack