Disse blackoutede støvler kan være PUMA's næste træk...

27.06.2016

Skrevet af Jonathan

Forleden dag dumpede en pakke fra PUMA ind af døren. I den pakke lå et par blackoutede fodboldstøvler. De lignede ikke noget af det, PUMA har lavet før...

... Og som støvlerne blev fragtet rundt på kontoret, blev det mere og mere klart for os alle at PUMA har planer om noget stort. Hvornår støvlerne kommer ud, hvad de hedder og dybere detaljer om dem, kan vi desværre ikke afsløre i skrivende stund. Men det vi kan sige er, at med de par støvler vi sad med i hænderne, så må PUMA være ret tæt på at løfte sløret.

Denne blackoutede model er således kun en prøvemodel, men der kan ikke mangle mange modifikationer før PUMA er klar med det endelige slutprodukt. Det håber vi i hvert fald ikke.

Historien går på at disse kommende PUMA fodboldstøvler er bygget på et fundament af PUMAs traditionsrige historie og moderne fodbold. Dette er altså PUMAs ultimative forsøge på at levere en fodboldstøvle, der kan konkurrere med støvlerne fra den absolut øverste hylde.

Overdelen er lavet af et ekstremt lækkert og ikke mindst blødt lag læder, som giver det helt autentiske og skarpe touch som vi kender fra de gode gammeldags læderstøvler. Et andet område, som virkelig er kommet i større fokus i moderne fodbold er komforten. Og den er i den grad også kommet i førersædet her.

Udover den bløde læderoverdel har PUMA nemlig lavet denne sokkelignende konstruktion, der tydeligvis er kommet for at blive. Denne sok smyger sig tæt om foden og leverer, sammen med læderet, en fantastisk komfortabel pasform. Læsten lader til at være forholdsvis bred, hvilket følger i fodsporene af KING og evoPOWER siloerne.

Der er ikke så meget mere at sige end at dette er et utrolig spændende produkt og jeg kan slet ikke vente med at se, hvordan PUMA har tænkt sig at lancere denne fodboldstøvle.