Udforsk de fantastiske 'What If' designs fra Mbroidered

18.08.2015

Skrevet af Mathias

Der er nogle sindssyg talentfulde folk ude i den vide verden og specielt når det kommer til fodbold design kan man finde nogle juveler. En af dem er Federico Maccapani, som har sammensat en række fantastiske ‘What If’ scenarier, der udforsker en masse designs der kunne og måske burde ske…

Jeg tror billederne pænt meget taler for dem selv, med de vildt fede looks, som alle er modige og super stilede. Vi har alle vores egne favoritter i blandt og der er lidt en face-off i gang mellem adidas og Nike, (som altid) om hvem der har den ultimativt fedeste sammensætning.

Nike Mercurial Superfly i den originale R9 lancerings farvevariant er nok min personlige favorit, fordi jeg simpelthen aldrig kommer til at blive træt af det design og specielt mixet med Dynamic Fit Collar ser det vildt ud. Den får dog kamp til stregen af adidas’ Predator 1994, som er blevet smækket på den berømte Yeezy Boost sål. Alt sammen rent guf for en flok fodboldstøvle elskere som os.

Som om det ikke skulle være nok, så har den unægtelig opfindsomme designer også begivet sig væk fra fodtøjet og prøvet kræfter med fodboldtrøjer. De looks der er kommet ud af det er helt sikkert ikke kedelige, med vilde designs. Specielt ‘Henri Matisse X Frankrig’ og ‘Van Gogh X Holland’ trøjen har suverænt flabede designs, som hvis de nogensinde blev lanceret, jeg kunne se mig selv i.

Her hos Unisport handler det hele om fodbold og heldigvis for os, så ser det ud til Federico Maccapani deler vores passion, hvilket betyder flere lækre designs til os. Han har dog massere af andre koncepter, som i kan tjekke ud på hans hjemmeside.