Liverpool's udebanetrøje 2016/17 af New Balance

16.06.2016

Skrevet af Jonathan

Midt i al EM festlighederne, har New Balance flyttet deres fokus væk fra landsholdene og præsenteret Liverpools nye udebanetrøje. Og nu hvor de skulle stjæle vores opmærksomhed, så er det okay i denne omgang.

Med inspiration fra klubbens historiske 1977 Europa Cup triumf, har design holdet benyttet sig af det originale kampprogram, som fundamentet for trøjen. Og hvordan fungerer det så lige, spørger du nok... Jo, farverne i programmet var lavet i et sort og rød tema, som altså godt 40 år senere altså skulle vise sig at gå helt perfekt i spænd med den kommende 2016/17 Liverpool udebanetrøje.

New Balance har tradition for a holde deres trøjer simple og stilrene, hvilket er præcis, hvad der er blevet gjort her. Trøjen er domineret af sort, kun brudt af de røde striber på siderne, som giver trøjen en god omgang kant. Det, kombineret med sølvdetaljerne, giver en virkelig stilet trøje, som efter min mening allerede kan placerer sig i feltet af de fedeste trøjer denne sommer. Og det skal lige understreges at jeg er Manchester United sympatisør.

Du kan sikre dig den nye Liverpool udebanetrøje for 2016/17 sæsonen lige her.