Unisport har dig dækket ind under EM

14.06.2016

Skrevet af Jonathan

Unisport har aldrig dækket en slutrunde så omfattende, som i år. Her er et overblik over, hvor du kan finde os…

WEBTV & LIVESTREAMING

På vores Youtube kanal uploader vi en ny video, hver dag. JayMike sender fra København de første to uger og tager til Frankrig når slutspillet starter.

Joltter og Luca tog til Paris allerede før EM blev skudt i gang og vil rejse Frankrig rundt, for at komme helt tæt på den elektriske atmosfære. Luca vil først og fremmest mærke stemningen hos de tyske fans, mens Joltter vil køre rundt i vores helt særligt #Unisportlife designet varevogn. PWG vil også rejse rundt i Frankrig og deltage ved forskellige freestyle.

Alle vores værter vil på skift livestreame fra vores Youtube kanal. Det vil foregå hver dag kl. 20.00, som opvarmning til den sene aftenkamp. Her vil de give deres bud på aftenens resultat og svare på spørgsmål fra dig.

Så sørg for at tune ind på dette link, hver dag kl. 20.00.

BOOT PERFORMANCE LAB

Har du nogensinde undret dig over, hvilken fodboldstøvle der egentlig præsterer bedst på den store scene? Som noget helt nyt har vi skabt et helt unikt univers, som vi har døbt Boot Performance Lab. Her kan du se, om det er Cristiano Ronaldo og Mercurial Superfly eller Pogba og PureControl, som har haft flest driblinger. Eller hvilken støvle, der laver flest præcise afleveringer – adidas ACE eller X? Herinde har du også muligheden for at vinde forskellige topstøvler, så sørg for at holde øje med udviklingen.

SOCIALE MEDIER

Vi har tidligere dækket en VM og EM slutrunde på både Facebook og Instagram, men for første gang kan du også følge med bag scenen, når Joltter, JayMike, Luca og PWG tager dig med derhen, hvor de går på Snapchat. Hver dag vil de lave en ny Story på vores profil, som du kan følge på navnet: Unisportlife.

Du kan i øvrigt finde hele spillelisten EURO 2016 with Unisport lige her: