Støvlespots: EURO16 starter | Se de støvler der stjal showet!

13.06.2016

Skrevet af Mathias

Den første weekend af EURO16 er slut og sikke et arrangement det har været allerede! Vi har selvfølgelig set alle kampene indtil videre og fundet de bedste støvlespots, som du kan nyde her. Slå dig løs her!

Paul Pogba (Frankrig) - adidas ACE 16+ PureControl Custom

Manden vi alle havde på vores drømmehold og som kostede en irriterende mængde point… Det sure opstød til side, så havde adidas udrustet Paul Pogba med et par yderst specielle ACE 16+ PureControl til åbningskampen. Det franske flag på støvlerne var et lækkert lille tiltag og jeg glæder mig allerede til at se hvad ellers de har linet op til deres suverænt største stjerne.

Gareth Bale (Wales) - adidas X 15.1 Custom

Endnu en stor adidas atlet ved EURO16 er Gareth Bale, men han fortsætter med at spille i sine gamle adidas X 15.1 custom støvler, hvilket han har gjort i godt 6 måneder nu. Støvlerne er lavet med et godt antal modifikationer, så der er ikke noget at sige til det er svært at give slip, men kom lige ind i kampen Gareth…

Granit Xhaka (Schweiz) - Under Armour Clutchfit 2.0

Lige efter et helt nyt move til Arsenal, spiller kamp mod sin bror under EURO16 og med iøjnefaldende støvler. Der er intet at sige til folk lagde mærke til Granit Xhaka. Han har i lang tid været sponsoreret af Under Armour, som tidligt vidste han havde noget lidt ekstraordinært - deres scouting afdeling er for vild! Han er også på nuværende tidspunkt den spiller med næstflest afleveringer og hjælper derfor Under Armour Clutchfit 2.0 op i ranglisterne på vores EURO Boot Performance Lab. Du kan se hvordan alle støvlerne ligger i forhold til hinanden lige her.

Raheem Sterling & Kyle Walker (England) - Nike Mercurial Vapor XI Custom & Nike Mercurial Superfly V Custom

Ingen vidste helt hvad det var, da de troppede op til træning i dem, men inden Rusland kampen har Raheem Sterling, Kyle Walker og et par andre England spillere fået nogle custom støvler, der matcher hjemmebanesokkerne. Det står så skarpt og lader til at have inspireret parret, som begge spillede en af deres bedste landskampe nogensinde. Hvordan England ikke vinder den kamp fatter jeg intet af…

Hulk (Brasilien) - Mizuno Morelia Neo

Stadig nok en af de bedst konstruerede fodboldstøvler nogensinde, og med farvevarianter som den her er det svært ikke at blive fristet til at købe endnu et par. Hulk brugte dem i kampen mod Peru, hvor Brasilien spillede helt af pommeren til og tabte til et mål, som til deres forsvar var en kæmpe skandale. Det betyder vi ikke kommer til at se mere til dem under Copa America, og af den grund heller ikke ser Mizuno Morelia Neo mere. En skam må man sige…

Gyasi Zardes (Team USA) - adidas ACE 16.1

Han er tilsyneladende ikke ‘Backed by Messi’ længere. Om ikke andet, så spiller Gyasi Zardes ikke længere i hans signaturstøvler, hvilket er lidt bemærkelsesværdigt må man sige, fordi adidas Messi 16+ PureAgility har fået en rigtig varm velkomst generelt.

Lionel Messi (Argentina) - adidas Messi 16.1

Apropo Messi signaturstøvler, så spillede manden selv i dem for første gang og ser ud til at have valgt 16.1 versionen over PureAgility. Kvalitetsmæssigt er de helt ens, så det er bare et spørgsmål om personlig præference. Derudover, så er det første gang i lang tid han ikke har fået lavet dem i læder, hvilket er et kæmpe kompliment til den nye overdel.