Unisport WebTV: Den store adidas Ace15 anmeldelse!

17.08.2015

Skrevet af Mathias

Det ville altid komme til at blive svært for Ace15 at tage over, der hvor den legendariske adidas Predator slap. Hvordan klarer den nye mester af kontrol sig? Vi sendte vores mand i marken ud, for at finde ud af hvordan han har det med den nye Ace15. - Se hvad JayMike synes om den nye støvle herunder…

Jeg husker tydeligt at både Jakob og jeg var begge lidt skeptiske første gang vi fik hænderne i den nye adidas Ace15. Han har dog været ude og give de nye støvler en grundig test og efter at virkelig have fået muligheden for at presse dem til deres yderste, har han ændret sin mening drastisk.

Han er fuld af beundring for støvlernes greb på bolden og specielt de nye knoppers greb i banen, som også er to elementer man aldrig kunne få et indtryk af, hvis man ikke fik testet støvlen på en bane. Jeg er bestemt blevet nysgerrig og er gået fra tilbageholdende til bestemt fristet til at give dem en chance.

Kan du også lide den nye Ace15? Det kan vi godt forstå - du kan få fingrene i den nye støvle lige her.

Jeg har endnu ikke hørt fra nogen, som har prøvet støvlen på banen og ikke kunne lide dem. Det ser ud til adidas har gjort et stærkt stykke arbejde på Ace15, men hvis du vil vide alt om den nye støvles teknologier og kvaliteter, så se Jakob’s anmeldelse, hvor han deler ud af sin viden.

JayMike var nødt til at æde sine ord og give adidas nogle props, fordi han synes de har gjort et storartet stykke arbejde på den nye Ace15. Hvad synes du om støvlerne? Er du fristet til at styre spillet i de nye støvler?

Vi kunne ikke havde lavet denne video uden lækkert udstyr fra Playground.dk med DJI Ronin og Phantom 3 dronen.