adidas kickstarter den nye sæson med X15 Eskolaite

16.08.2015

Skrevet af Mathias

*Der har været et lidt ensformigt mønster med adidas’ X farvevarianter indtil videre, som alle har været domineret af en mørk metallisk grå, sort og specielt neon. Det ændres der helt på nu og adidas er klar med noget aldeles anderledes! Her er Eskolaite X15…

Den fanger i hvert fald helt sikkert ens opmærksomhed, men det er jo også hvad X15 spilleren skal. Gøre det uforudsigelige, få folk ud af sæderne og skabe kaos i bagkæden hos modstanderen. Ligesom Gareth Bale, Luis Suarez og de andre X spillere.

Jeg er nødt til at være ærlig med jer her, jeg kunne noget bedre lide den anden og tredje farvevariant i serien og hvis du spørger mig er det her lige lidt ved siden af. Vi har ikke set dem på banen endnu og de kunne sagten se ret svedige ud under spotlightet, men jeg er ikke solgt. Det er bare min mening jo, hvis du elsker dem, så skal det helt sikkert ikke holde dig tilbage.

adidas X15 Eskolaite kan bestilles nu - kun 1549,-

Igennem hele pre-season har de fleste spillere brugt lanceringsfarvevarianten af adidas’ X15, men med introduktionen af den nye Eskolaite støvle, så kunne man godt forestille sig, at vi så en god del af adidas’ stjerner skifte til de nye støvler. Tilslutter du dig Thomas Müller & co?

Jeg er personligt ikke stor fan af designet på den nye X15 Eskolaite, men jeg er kun en person og jeg har allerede mødt massere der er vilde med det nye look her på kontoret. Der var sågar en der gik så langt, som at kalde den “pimp”. Jeg ved ikke helt med det, men fortæl os hvad du synes i boksen herunder.