Nike Spark Brilliance præsenterer: "The Switch" | EURO16 reklamefilmen

09.06.2016

Skrevet af Mathias

Det er tid en af de absolutte højdepunkter inden en stor landsholdsturnering! Nike har lige netop udgivet deres seneste og måske bedste reklame nogensinde. Se “The Switch”.

Efter en kollision under en kamp med en bolddreng, skifter Cristiano Ronaldo krop. God lir, spas og måske endda også noget gåsehud følger med i den super inspirerende historie, hvor både bolddrengen og CR7 kæmper for at begå sig i deres nye livssituation.

Det her er Swoosh filmmagerne fra deres bedste side og den skala som den nye Nike “The Switch” video er lavet på er helt vanvittig! Mængden af stjerner, vilde lokations og editingen i videoen er hidtil uset og et testamente til hvor dedikerede de er til at inspirere unge atleter. De håber i hvert fald denne video kommer til at “Spark Brilliance”.

Se videoen øverst i bloggen og jeg lover dig du kommer til at føle dig motiveret på fodboldtræning, træningscentret eller bare en løbetur. Om ikke andet, så har du nydt seks minutters kortfilm på det allerhøjeste niveau.

Charlie Lee kommer ikke til at spille ved dette års EM, men hvis han gjorde, så havde det været i et par af de nye Nike Spark Brilliance Pack fodboldstøvler.

Nike Mercurial Superfly V og resten af Spark Brilliance Pack kan købes lige her.