PUMA og Arsenal på guldjagt i 2015/16 sæsonen

13.08.2015

Skrevet af Mathias

Arsenal har allerede vundet deres første trofæ denne sæson, efter deres sejr i Community Shield mod Chelsea. Nu sørger PUMA for at de er klar til at jagte flere trofæer i de andre cup turneringer, med den nye Arsenal tredjetrøje til 2015/16 sæsonen.

I alt for mange år var Arsenal fuldstændig uden trofæer, - det var altid tæt på, men aldrig rigtig helt. Det er der blevet lavet om på de sidste par sæsoner og Arsene Wenger & Co. har hentet fint ind til kabinettet på Emirates.

Du kan allerede få fingrene i den nye 2015/16 Arsenal tredjetrøje lige her.

PUMA fejrer The Gunners seneste triumfer og fortsatte sult efter sejr, med guld detaljering på cup trøjer. Hvorvidt den elegante trøje inspirerer spillerne får vi snart at se, men en ting er helt sikkert, de kommer til at stå helt skarpt i Champions League, FA Cup og Carling Cuppen.

Her hos Unisport har vi rigtig mange Arsenal tilhængere og jeg spurgte Charlotte, hvad hun synes om den nye trøje: “Jeg var lidt skeptisk i starten, pga alle de mange farver, men efter kun at have kigget på den et par gange, så vokser den på mig. Jeg kan godt lide at Puma har guld i tankerne også for denne trøje, og håber at logoet vil bringe mere guld med sig i løbet af sæsonen. Så måske det er en god ting med flere farver og noget nyt på trøjen, vi skal jo bryde det mønster vi har formmæssigt i tabellen, så hvorfor ikke også på trøjen.”

Arsenal har høje forhåbninger for næste sæson, med et par signings mere er de bestemt en trussel, både i de hjemlige turneringer, så vel som Champions League, hvor de kommer til at bruge den nye tredjetrøje. Hvad synes du om den nye trøje?