Nike Tech Craft Pack: Bag kulisserne i Montebelluna

12.08.2015

Skrevet af Mathias

Mange af os har ventet på det her i meget lang tid, det har altid været noget vi gerne ville se, men har aldrig været sikre på ville materialisere. Heldigvis for os har Nike hørt vores bønner og arbejdet hårdt på at konstruere læder variationer af deres mest berømte støvlesiloer til den nye Tech Craft Pack.

Nike er et mærke der er dedikeret til at opnå det optimale på alle fronter og aldrig gå på kompromi. Det er nok også derfor det tog så lang tid at præsentere en læder Magista, Hypervenom og Mercurial, fordi de ikke ville komme med noget halvhjertet. For at give os et indtryk af helt præcist hvor meget arbejde og innovation der blev lagt i Tech Craft Pack, har Nike inviteret os indenfor på deres faciliteter i Montebelluna.

Du kan bestille Nike Tech Craft Pack støvlerne fra den 13 August lige her.

Nike er ikke gået på kompromi med noget, da de sammensatte deres Tech Craft modeller og har sørget for intet gør læderets kvalitet dårligere under constructions processen. De mere old school skomagerne fra Montebelluna har haft lige så stor indflydelse på designet og udførelsen, som laser precisions maskinerne, hvilket er noget man virkelig får et indtryk af i videoen og når man holder de nye Tech Craft støvler.

Videoen giver et pirrende glimt ind bag kulisserne i Italien, hvor Nike bygger støvler til deres absolutte top atleter. Jeg tror jeg taler for os alle, når jeg siger, at jeg intet ville have imod at komme på besøg en dag, fordi det ligner i sandhed støvle-himlen.

Nike er kendt for altid at være førende når det kommer til innovation og den mængde ingeniørkundskab der er gået til disse støvler er imponerende. Fodbold verdenen er konstant i udvikling og jeg glæder mig selv til at give nogle af de nye Tech Craft støvler en prøvetur.

ALT_TAG