Anmeldelse: Furon II leverer masser af forbedringer

29.05.2016

Skrevet af Jonathan

For et par uger siden blev Furon I til Furon II. Det betyder selvfølgelig masser af nyt tech. Vi tager et nærmere kig på, hvad det betyder for støvlen? Læs med her og bliv klogere.

New Balances line-up har set bedre tider end de ser i skrivende stund. Men måske er præsentationen af den nye Furon II, lige præcis det boost amerikanerne har brug for. Det første indtryk byder i hvert fald ind til en stor forbedring fra første generation.

Overdelen

Den mest iøjnefaldende ændring er overdelen på den nye Furon II. Her har New Balance skiftet den gamle, meget stive overdel ud med en ny ”Hybrid Mesh” overdel. Der er ingen tivvl om at denne nye konstruktion føles langt bedre og mere behagelig end Furon I. Hvis du nogensinde gjorde bekendtskab med adidas’ første Primeknit støvle, så kan du bruge den som reference. Hvis ikke, så kan jeg grundlæggende sige at New Balance på alle måder har bevæget sig i den rigtige retning. Dog, som det var tilfældet med adidas' første Primeknit, så er der plads til forbedring. Det her skridt er dog bestemt værd at tage med.

Pløs og in-step

En anden ting som har ændret sig er pløsen og selv in-steppet. Man er gået væk fra den ”burrito” pløs der sad på I’eren og i stedet lavet en mere traditionel pløs. Endnu et skridt i den rigtige retning, da den gamle pløs simpelthen ikke ydede den ønskede komfort. Det er der lavet om på i den nye Furon II. In-steppet er også ændret for at yde større komfort ved acceleration og retningsskift. Det lykkedes New Balance fint med og den nye Furon er generelt blevet langt mere behagelig at løbe rundt i.

Du kan finde de nye Furon II fodboldstøvler lige her.

Andre forbedringer

En anden ting som helt sikkert er en positivt ved den nye Furon II er at New Balance har bevaret den samme ydersål som fra I’eren. Det er en sål som virkelig leverer den respons og aggressive afsæt, som en speedstøvle som Furon skal levere.

Alt i alt helt sikkert en forbedring fra New Balance. Så hvis du er fan af speedstøvler, men ikke helt har fundet din favorit endnu, så er Furon II absolut en test værd…