Joltter taler med Pepe om de nye Umbro Speciali

26.05.2016

Skrevet af Jonathan

I forbindelse med præsentationen af den nye Umbro Speciali til Pepe, fik vi en eksklusiv mulighed for at møde ham i egen høje person. Det så sådan her ud.

Når man ser Pepe spille fodbold, så er det første man tænker nok ikke at man gerne vil mødes over en hyggelig kop kaffe med den mand. Men faktisk efterlod han et helt andet indtryk da vi tog til Madrid for at snakke med Pepe om livet som fodboldspiller og ikke mindst æren ved at få dedikeret en fodboldstøvle med den nye Umbro Speciali Pepe Limited Edition.

It’s a strong brand for me and it’s a privilege to have a boot with my signature. To me it means that I have reached the top and Umbro have provided that unique moment in my career. Pepe, Real Madrid & Portugal

Og reelt set så er kærlighedsfortællingen mellem Pepe og Umbro, bedre end Twilight. Pepe har været tro over for Umbro siden han var 8 år og fik sit første par rigtige fodboldstøvler af sin far, som havde arbejdet hårdt for at få dem. Mange år senere står han med et par dedikeret særligt til sig selv og med udsigterne til at spille Champions League finalen og EM slutrunden i netop disse fodboldstøvler. Og hvem siger at eventyr kun findes i bøger…?

Find de nyeste Umbro Speciali Pepe Limited Edition og andre Speciali modeller lige her.