Weekendens støvlespots: Når fodboldstøvler og tøj matcher

13.04.2015

Skrevet af Jonathan

Oven på en weekend med masser af bold i fødderne, har vi kigget os omkring for at finde de bedste spots fra weekenden. Og traditionen tro har der været masser af spændene ting i omløb.

Andrija Kaluđerović (Brisbane Roar) - adidas Crazylight f50 Sort/Gul/Orange Ovenpå morgendagens vilde lancering af adidas’ adizero 99g, passer det helt perfekt at Andrija Kaluderović i weekenden spillede med Crazylight udgaven fra sidste forår. Den variant vejede hele 36 gram mere end den nyeste udgave. Hvad bliver mon det næste...

Walter Gargano (Napoli) - adidas prototpe Det næste kunne meget vel være det her, som Walter Gargano spillede med i weekendens kamp. Han er i hvert den seneste af adidas’ spillere til at vise en blackoutet støvle frem. Det er dog første gang at vi spotter dem i kamp. Er vi tættere på en ny silo?.

Yaya Toure (Manchester City) - PUMA evoPOWER Grøn/Hvid/Rød Ny silo kan man ikke ligefrem kalde Yaya Toures valg af fodboldstøvler i weekenden, hvor han var hoppet i den første generation af evoPOWER. Om det bare var fordi at farverne tilnærmelsesvist matcher spillersættet, eller hvad der ligger til grund for det melder historien dog intet om...

Rodney Wallace (Portland Timbers) - Nike Magista Obra (NikeID/Ny colourway?) Og når vi nu snakker om at matche spillersættet, så må Rodney Wallace nok tage prisen for weekendens match. Her var han nemlig hoppet i en farvevariant af Magista Obra vi ikke har set før. Spørgsmålet er om Wallace selv har designet denne Magista Obra med NikeID eller om det rent faktisk er en farvevariant vi kan vente os fra nike?

Kevin Kuranyi (Dynamo Moskva) - adidas adizero f50 (miadidas) Kevin Kuranyi må dog også betragtes som et af weekendens match efter at han har designet sin egen adizero i blå - nok inspireret af adidas’ design til kvindemodellen. Ligegyldigt hvad er matchet spot on.

Nelson Valdez (Frankfurt) - adidas adizero f50 Grøn Den seneste farvevariant i den nyeste serie f50 støvler er grøn. Og selvom det stod skrevet i stjernerne at Bale skulle spille i den, så er Nelson Valdez den første professionelle spiller, som vi har spottet med de grønne farver.

Kevin Molino (Orlando City SC) - adidas Messi 10.1 f50 Pibe de Barr10 Leo Messi var tilbage i sine Pibe de Barr10 mod Sevilla og det samme var Kevin Molino, som tilsyneladende har kastet sin kærlighed på Messi-designet. Med det hvide spillersæt, passer de hvide f50 da også helt perfekt ind.

Yannick Bolasie (Crystal Palace) - Nike Mercurial Superfly IV CR7 Sort Når man laver et hattrick på 11 minuter, så skal man bare med i vore støvlespot. Særligt når manden der har lagt navn til de fodboldstøvler man spiller i gjorde det samme i sit eget par sidste uge. Der må simpelthen bare være et eller andet i de CR7 fodboldstøvler.

Javier Chicharito (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly IV Shine Through Han har trænet i dem over længere tid, men nu er Chicharito rent faktisk også begyndt at spille kampe med sine Superfly. Og det var nok et meget godt skifte, for han fik også sat en enkel kasse ind i weekenden.

Dino Djulbic (Perth Glory) - Nike Mercurial Vapor IX Hi-Visibility Denne uges støvlepost har især haft fokus på matchende fodboldstøvler og spillersæt. Derfor slutter vi også denne omgang af med et match fra Dino Djulbic i fuld lilla. Vi gav tidligere Wallace titlen som ugens match. Vi ved ikke helt om vi var lidt for tidligt ude med kåringen. Hvad siger du?

Masser af lækre matches i denne uges støvlespot. Går du selv op i at matche dit sæt? Så del det med os på Instagram og husk at tagge dit billede med #unisportlife, så kan det være vi deler det.