ACE 16+ PureControl i EM farverne

21.05.2016

Skrevet af Jonathan

adidas har lige bevist at de 100% klar til sommerens slutrunder, efter at de i går præsenterede Mercury Pack som deres line-up. Se den nyeste opdatering af PureControl her.

Med Paul Pogba i familien har adidas virkelig skudt papegøjen! Han har alt, hvad der skal til for at blive en af de største fodboldspillere i nyere tid. Og så har han også attituden. Derfor er de nok heller ikke kede af at kunne bruge ham som ansigtet på deres PureControl, der første gang blev introduceret tilbage i januar. Han ligner da også selv en der glæder sig til at prøve de nyeste EM farver fra Mercury Pack.

ACE 16+ PureControl er adidas’ snøreløse fodboldstøvle. Dvs. at adidas har formået at konstruere overdelen af deres Primeknit materiale på sådan en måde at den smyger sig om din fod og giver det mest personlige fit til dato. Den høje ankel sikrer at støvlen giver den nødvendige lockdown og Non Stop Grip belægningen sikrer både længere holdbarhed, men giver også en tekstur til overdelen som sikrer bedre boldkontakt.

Under sommerens turneringer vil masser af de største stjerner spille i PureControl, heriblandt Pogba og Özil.

Du kan forudbestille den nye ACE 16+ PureControl lige nu.