adidas X 16+ PureChaos | Bliv dit holds gamechanger

20.05.2016

Skrevet af Mathias

Sikke en dag og sikke et lineup! adidas har i dag opgraderet deres fodboldstøvle-opstilling i stor stil og vi tager nu et nærmere kig på, hvad der er sket med verdenen af kaos. Lær mere om adidas X 16+ PureChaos her.

adidas X siloens mantra har ikke ændret sig med den nye generations opdatering. Støvlerne handler stadig om at stjæle rampelyset, skabe fuldkommen kaos og ødelægge modstanderens forsvar med usammenlignelig fart og flair. Støvlerne er til gamechangeren, der tør skrue op for den lidt flabede spillestil og tilføje et element af uforudsigelighed til holdet.

For at lave de træk der efterlader forsvarsspillere på røven og sætter gang i tilskuerne, har du brug for et sikkert fit, som du altid kan stole på holder dig på benene, selv når du prøver de mest overdådige moves. Det er derfor adidas har udstyret adidas X 16+ PureChaos med et gemt lace system og en intern støttekonstruktion, der omfavner din fod og forbedrer støvlens lockdown.

Og det er virkelig også adidas X 16+ PureChaos støvlens nøgleattributter - et helt vanvittig godt fit, stærk lockdown og god stabilitet. Andre ligeså innovative teknologier, som det unikke PureCut sock system (Snørebåndscoveret) og None Stop Grip (NSG) teknologien, får nok det meste af alt opmærksomheden, men ting som den mindre hypede PureChaos Heel Lining og det interne support system er uden tvivl hvad der gør støvlen så god!

Det betyder dog ikke, at NSG teknologien ikke spiller en stor rolle i at forbedre støvlernes performance, fordi overdelens finish tilføjer et helt nyt niveau af boldkontrol til adidas X 16+ PureChaos. Teksturen skaber forøget friktion mellem Techfit overdelen og bolden, så du har boldfølingen til at dominere din modstander efter du er kommet først på bolden.

Du kan forudbestille adidas X 16+ PureChaos allerede i dag! Find den her.