Nike Spark Brilliance Pack | Start det ustoppelige angreb med Tiempo Legend 6

19.05.2016

Skrevet af Mathias

Tiempo Legend 6 er stadig ikke meget mere end 6 måneder gammel, men har allerede gjort et stort indtryk på fodboldverdenen. Nike præsenterer nu Spark Brilliance farvevarianten til EURO 2016 og Copa America, som de håber vil fortsætte med at repræsentere støvlens kvaliteter.

Udover Metal Flash Pack farvevarianten, så har Nike Tiempo Legend 6 kun kommet i virkelig nedtonede farver, men det ændres der i den grad på med Spark Brilliance Pack. Clear Jade/Black/Volt kombinationen er mere end almindeligt iøjnefaldende og kommer til at dominere hvert eneste græsstrå på banen, når den indtager Champions League finalen, EURO 2016 og Copa America.

Nike Tiempo Legend 6 er lavet i et blødt kængurulæder, som takket være dens unikke vacuum-pressede kviltning, er helt uden sømme i overdelen. Dette betyder mudder og jord ikke sætter sig fast i de sårbare sømme og ødelægger læderet, hvilket endvidere gør det bibeholder sin bløde natur gennem hele støvlens levetid. Innovation og klassiske materialer der går op i en højere enhed!

Tiempo støvlen er bygget til de spillere der elsker at duellere med deres direkte modstander, dominere bolden og starte en bølge af angreb for deres hold. Ingen spillere symboliserer denne moderne fortolkning af en klassisk læderstøvle bedre end Raphael Varane, Gerard Pique og Jerome Boateng. Power, præcision og et ustoppeligt touch - de drenge har det hele!

Hvis du vil have den nye Nike Tiempo Legend 6 Spark Brilliance, så kan du bestille dem fra d. 31 maj.