EM og Copa America farverne til Umbro Medusæ er klar

18.05.2016

Skrevet af Jonathan

Alle er godt i gang med at forberede sig til sommerens strabadser. Og Umbro vil også være med. De har netop løftet sløret for sommerfarverne af deres Medusæ. Se dem her.

Mens der ikke kan herske nogen tvivl om at de franske fodboldbaner vil være domineret af Nike, adidas og PUMA, så skal vi ikke glemme de andre. Umbro har også planer om at vise sine farver frem ved sommerens slutrunder. Det gør de blandt andet i denne Lilla/Røde opdatering af Umbro Medusæ, som både kan ses ved EM i Frankrig og i Copa America Centenario.

Medusæ er Umbros nyeste skud på stammen og er et mash-up af traditionelle og moderne materialer. Med en forfod af kængurulæder og en midterfod/hæl af et syntetisk mesh forsøger Umbro at levere fodboldstøvle der både giver et magisk touch på bolden, samtidig med at den holder sig lige så fleksibel og adræt, som unge fodboldsspillere efterspørger i dag.

Selvom at Umbro ikke er blandt de største på markedet, så er deres Medusæ helt sikkert værd at holde øje med. Særligt ved Copa America kan du følge den på norskfødte Mix Diskerud og Mauricio Pinilla.

Du kan selv få fingrene i den nye Umbro Medusæ lige her.