Sevilla frygter intet! | New Balance præsenterer en ny hjemmebanetrøje i klassisk design

16.05.2016

Skrevet af Mathias

Jeg tror jeg med ret stor sikkerhed kan sige, at der ikke er lavet en trøje med så klassisk design i meget lang tid. New Balance har lige præsenteret den nye Sevilla hjemmebanetrøje og du kan se mere af den her.

Ingen plads til vilde detaljer! Kun de klassiske hvide og røde farver, en smart polo-krave og et skarpt cut, så fittet er perfekt. New Balance ved hvad der skal til for at skabe et klassisk visuelt look og det er præcis hvad de har gjort med 2016/17 Sevilla hjemmebanetrøjen. Jeg er faktisk ret vild med det…

I en verden hvor fodboldstøvler bliver vildere og vildere, både på design- og farve-fronten, så kan det godt være nogle lidt mere afslappede fodboldtrøjer er lige det vi har brug for. Andre hold kan prøve lige så meget de vil, men de får svært ved at gøre det mere klassisk end Sevilla næste sæson.

Selv ikke Sevillas New Balance venner, Liverpool, som de skal spille mod i Europa League finalen på onsdag. Der er altid meget på spil, men Sevilla har da om nogen erfaring med finaler og går efter at blive kronet som mestre for tredje år i træk. Ligemeget hvad, så er New Balance glade kan man sige.

Hvis du vil vise din støtte til Sevilla, så kan du bestille deres nye 2016/17 hjemmebanetrøje lige her.