Neymar - Find pladsen og angrib den

07.08.2015

Skrevet af Mathias

For at give en indsigt i hvordan verdens mest mobile og bevægelige angribere ser banen, har Nike skabt en unik animationsserie, som viser os verden gennem deres øjne. Neymar er den første spiller vi får et indtryk af, når han danser igennem forsvaret på typisk Neymar manér.

Neymar er blandt verdens mest bevægelige angribere. Han opfanger hvert eneste lille område forsvaret giver ham og angriber det i sine Nike Hypervenom Phantom II. Den nye animeret video fra Nike prøver at give dig en ide om hvordan Neymar ser verden, når han bruger sine urørlige evner til at splitte bagkæder op.

Find den nye Nike Hypervenom Phantom II lige her.

Videoen er måske lidt kort, men man kan ikke sætte en finger på animationen, som virkelig giver et unikt look på hvordan en af verdens farligste angribere ser banen. Jeg kan i hvert fald ikke vente med at se hvad Nike har i vente, fordi der er jo massere af andre Hypervenom superstjerner at tage af.

Neymar er ikke den eneste Hypervenom spiller og der kommer fremtidige videoer, men indtil da kan vi nyde denne animation af Brasiliens største helt. Hvilken angriber håber du Nike giver os et kig bag kulisserne hos?