Klar til Nike "What the Mercurial?" droppet?

12.05.2016

Skrevet af Mathias

Den nye Nike “What the Mercurial?” er et rimelig godt bud på den suverænt vildeste og mest sensationelle lancering i de sidste par år. Er du ved at være klar til at prøve at få fingrene i et par?

Limited Edition støvlerne går online på vores side om 30 minutter, fra den tid denne blog blev lagt op (9:00, 12-05-2016). Hypen inden lanceringen har bygget sig op i et par dage nu, og for at fejre 18 års Mercurial arv har vores fotografer givet støvlen deres altid flotte behandling i studiet og taget et par billeder du kan nyde her.

Hvis du ikke har hørt hvad historien bag det helt vanvittige “What the Mercurial?” design er, så er det en mash-up af 16 af de mest mindeværdige og skelsættende Mercurial farvevarianter. Fejringen har alt fra elementer af de tidligste Mercurial støvler, som den første Nike Mercurial Vapor I og Alpha Project prikkerne, så vel som et stykke af den lige så ikoniske Black History Month Superfly fra 2015. Hvis du vil vide mere om konceptet og støvlerne indkluderet, så foreslår jeg du læser vores blog fra lanceringen lige her.

Det er stort set enhver støvlesamlers drøm at anskaffe sig sådan et par, så hvis du også er ude efter dem, så er du oppe imod nogle af de mest passionerede fans. Jeg har allerede sat tid til side, så jeg kan anskaffe mig et par, selvom Unisport medarbejderrabaten ikke gælder på Limited Edition støvler. Du skal være klar ved tasterne, fordi de her er kun for dem der virkelig vil have et par! Held og lykke!

Nike “What the Mercurial?” kommer til at være tilgængelig fra klokken 9:00, d. 12 Maj 2016 igennem dette link.