Støvlespots: Alle de bedste støvler fra en historisk fodbolduge

09.05.2016

Skrevet af Mathias

En afgørende og historisk uge i fodboldverdenen, hvor en god håndfuld mesterskaber blev afgjort og fejret! Vi har kigget kampene igennem og fundet de vigtigste støvler i aktion. Se med!

Jamie Vardy (Leicester City) - Nike Hypervenom Phantom II Radiant Reveal

Der er intet bedre sted at starte end King Power Stadium, som var i ren delirium i lørdags. For at fejre deres hidtil usete Premier League sejr, havde Jamie Vardy fået sit par Nike Hypervenom Phantom støvler lavet med speciel tryk på med Premier League trofæet som motiv. En lækkert lille touch!

Shinji Okazaki (Leicester City) - Mizuno Basara 101

Hvis vi bliver i Leicester lidt endnu, så var Shinji Okazaki også hoppet i nye støvler, da han viste den nye Mizuno Basara 101 model for første gang. Den nye farvekombination står knivskarpt og er bestemt en Premier League vinder værdig.

Vincent Kompany (Manchester City) - adidas ACE 16.1 Blackout

Det ser ud som om der lidt kontraktbøvl mellem New Balance og Vincent Kompany, som i de sidste par uger har trænet i et par blackoutede adidas ACE 16.1 støvler. Han er lige blevet bekræftet skadet i fire måneder, så selvom det lyder hårdt at sige, er New Balance måske ikke helt kede af det, hvis de ikke behøver betale ham der. Vi må se hvad der sker...

Luca Toni (Verona) - Lotto Stadio

En legende går på pension. Målmaskinen der er Luca Toni spillede sin sidste kamp mod Juventus og lukkede ballet med manér, da han scorede et panenka straffespark. Vi kommer til at savne hans ikoniske fejring!

Francesco Totti (Roma) - Nike Tiempo Legend 6 Custom Radiant Reveal

Nu vi taler om italienske legender, så spillede Francesco Totti sin kamp nummer 600 i serie A. En helt vanvittig præstation og forhåbentlig har han stadig et par år i sig endnu, hvilket også virker sandsynligt, fordi der er rygter om en ny kontrakt. Det er i hvert fald for tidligt til han kan være sportsdirektør.

Gianluigi Buffon (Juventus) - PUMA evoPOWER Tricks Custom

Nu er vi så godt i gang, så vi kan vel ligeså godt gøre det til 3 italienske legender i streg! Gigi Buffon er en af PUMA evoPOWER støvlens største stjerner, men det kunne godt se ud som om det vilde Tricks design er lige lidt for vildt for den 38 årige, som har fået to par neonfarvede støvler, i stedet for den almindelige pink og neon kombination. Nu ikke så kedelig Gigi…

Nicklas Bendtner (FC Copenhagen) - Nike Mercurial Vapor X Radiant Reveal

Siden hans kontrakt i Wolfsburg blev ophævet har Nicklas Bendtner holdt formen ved lige i København. Der er kommet nogle billeder fra et af hans træningspas med FCK, hvor vi kan se han stadig spiller i den nyeste Nike Mercurial farvevariant. Det vildeste ved det hele er dog, at han kan holde ud at spille i lange baselayer bukser i det vejr vi har i Danmark for tiden. Det er jo helt vanvittigt jo! Under alle omstændigheder, så ønskes Lord god vind herfra.