Premier League opvarmning - Hvem ender hvor?

06.08.2015

Skrevet af Mathias

p>Så starter det. Efter mange måneders tørke, bliver Premier League skudt i gang på ny og denne uge har i den grad simret af spænding i Unisport HQ. Jeg fangede et par stykker af vores loyale Premier Leage fans for at høre, hvilke forventninger de har til den kommende sæson - set fra deres klubs perspektiv

Niilo (Chelsea)

Jeg har været Chelsea fan så længe jeg husker tilbage. Jeg kan godt lide den type fodbold, hvor du er styret af skarpe og hurtige kontraangreb. Det er præcis hvad "The Blues" står for og mestrer med spillere som Hazard og Costa. Jeg ser også særligt frem til at se hvordan Falcao's sæson starter, med hans nye holdkammerater og taktik. Efter min mening var Manchester Uniteds spillestil ikke den rette for colombianeren og jeg tror vores taktik passer ham bedre. Jeg håber at vi får den gode gamle Falcao at se igen og jeg tror på at det nok skal komme i denne sæson.

Mathias (Aston Villa)

Jeg har støttet Aston Villa lige siden jeg blev født (hvilket var det år vi sidst vandt et trofæ). Jeg har aldrig prøvet at støtte et hold, som rent faktisk vinder hele tiden, men jeg forestiller mig at det er en smule kedeligt og langt mindre nervepirrende i slutningen af sæsonen. Jeg vil dog sige at jeg er optimistisk i denne sæson for der er kommet stor konkurrence om pladserne på vores hold, så alle vil helt sikkert give sig 100%. Det er nærmest umuligt at forudsige, hvor vi ender sæsonen, men så længe at det er bedre end sidste sæson og undgår nedrykningskampen, så er jeg rigeligt tilfreds.

Niclas (Manchester United)

Mit forhold til Manchester United startede tilbage i 1996, da de skrev kontrakt med Ole Gunnar Solskjaer fra Molde. Siden da har jeg været en Red Devil og jeg kan ikke sige at det har været svært. Vi har været en del forkælede med trofæer og sejre hen over årene, men de seneste par sæsoner har virkelig sat os fans' loyalitet på prøve. Jeg er rigtig tilfreds med de forstærkninger vi har fået til midtbanen, men jeg er stadig lidt bekymret for vores midterforsvar og angrebspladsen. Det er et must at nå Champions League via playoff, og det samme med at slutte i Top 4 i Premier League i år. Det bliver svært, men jeg håber virkelig at vi kan udfordre de andre store hold i kampen om trofæerne. Jeg tror at Chelsea og Arsenal bliver vores største konkurrenter i år.

Danny (Manchester City)

Jeg har været en Citizen i noget tid efterhånden og har besøgt Etihad Stadium en hel del gange. Det er super fedt at vi ikke har mistet særlig mange spillere i denne sæson. Jeg håber dog at at midtbanen kan få bedre styr på tingene, så Toure ikke skal gøre hele arbejdet selv og måske gentage sin 13/14 sæson. Hvis Agüero og Silva holder sig skadesfri og Kompany kommer ovenpå igen, tror jeg faktisk vi har en rigtig god chance for at vinde titlen tilbage. Der er dog rigtig mange "hvis'er" og derfor tror jeg også at vi ender på en skundær placering, med Chelsea og Arsenal omkring os. Jeg tror ikke rigtig på Man Utd, men vi skal nok få vores at se til mod dem!

Marius (Arsenal)

Jeg har enorme forventninger til den her sæson og jeg tror at det bliver tættere end aldrig før. Selvom jeg er en Gunner, så har jeg svært ved at se os gå hele vejen. Jeg er bange for at Chelski vinder igen med Arsenal på en tæt 2. plads. Hvorfor?: - Chelsea vandt sidste år og jeg tror ikke de bliver dårligere i år. - Arsenal rider på en bølge i øjeblikket med nogle af de "yngre" drenge som får masser af erfaring. Og selvfølgelig med Chech på holdkortet har vi fået en vild sidste skanse. Nu mangler vi bare en topangriber og central midtbanespiller. Jeg støtter Arsenal fordi jeg elsker klubbens filosofi og den type fodbold der er blevet spillet unde den fantastiske Arsene Wenger. På trods af at det har været svært med trofæ-tørken, så synes jeg vi skal være stolte af den måde vi har tacklet det på. Jeg har været Arsenal fan siden jeg var 9-10 år gammel og fulgt spillere som Henry, Bergkamp og Vieira live. Jeg håber at vi finder tilbage til vores gyldne dage. 49 UNDEFEATED!! #inwengerwetrust!

Thomas (Tottenham) Jeg vil hellere snakke tro, håb og kærlighed end forventninger. Jeg håber på en top-4 placering, og tror, at dette er indenfor rækkevidde. Jeg regner med, at det kræver en til to stærke signings til offensiven, da holdet ser lidt tyndt ud oppe foran. Måske også en lidt mere rutineret til 6'er positionen. De andre topklubber og rivaler har vist langt større ambitioner på transfermarkedet, hvilket får mig til at frygte sæsonen en anelse. Som Tottenham-fan er jeg vant til, at vores signings kommer sent i hus, og der er derfor stadig håb for, at vi forhåbentligt snart kan præsentere noget ekstra kvalitet i truppen. Nu er det op til spurvene fra nord London og især Kane, Eriksen og Lloris at sikre os succes i den forestående sæson, og missionen starter på den svære udebanetur til Old Trafford.

Mathias (Liverpool)

Jeg er lidt atypisk andre Liverpool fans og holder benene lidt mere nede på joren. De sidste par sæsoner har været fantastiske, men dette års signeringer giver mig håb for den kommende sæson. Sidste sommer tog vi nogle spillere ind, som ikke rigtig havde bevist sig på den store scene, men Benteke har vist at han har, hvad der skal til for at slå igennem i Premier League på det højeste niveau. Han er en spiller til de store kampe og vil forhåbentlig løfte os helt op i Top 4. Det må helt klart være målet for sæsonen.

Som du kan se bærer Unisport HQ rundt på et hav af meninger og du kan være helt sikker på at mange af dem nok skal vise sig at være helt ude i hampen. Hvilke forudsigelser tror du på bliver rigtige i den kommende Premier League sæson?

ALT_TAG