PUMA Tricks WC14 vs. EC16

01.05.2016

Skrevet af Jonathan

For to år siden blæste PUMA os omkuld med deres Tricks kollektion. Spillere som Agüero, Balotelli og Godin rockede støvlerne under VM i Brasilien. Nu er Tricks klar til at blænde os under franske himmelstrøg.

Det hele startede, noget uofficielt, i 1998 ved VM turneringen i Frankrig. Her optrådte Rigobert Song pludselig med to farver af PUMA King på hver fod. En rød og en gul. Baggrunden for det utraditionelle valg var at skille sig ud fra mængden og vise de nationale farver på den største fodboldscene.

Bemærk: Præsentationsboksene på billederne følger ikke med, når man køber støvlerne.

Ved VM i 2014 i Brasilien tog PUMA så konceptet til nye højder da de indførte det på evoSPEED og evoPOWER siloerne. Meget kan man sige om valget af farverne, men ligegyldigt hvor usynlig Balotelli var under den slutrunde, så var man ikke i tvivl om, hvor han var på banen.

Spillemæssigt havde PUMA spillerne ikke den største succes. Ja, det var vel i grunden fodtøjet, der var mest nævneværdigt for størstedelen af PUMA’s spillere. Men i år skal det ikke gentage sig. Derfor har PUMA med deres nyeste generationer af både evoSPEED SL og evoPOWER givet en frisk Tricks opdatering.

Farverne er ikke inspireret af noget specifikt andet end at stå tydeligt frem på banen – præcis som det var tilfældet tilbage i 2014 og i 1998. Spørgsmålet er om PUMA Tricks kan levere mere magi til denne EM slutrunde i Frankrig end den gjorde i Brasilien i 2014?

Du kan købe de nyeste evoSPEED og evoPOWER Tricks lige her