Uhlsport klar med en række Limited Edition handsker

29.04.2016

Skrevet af Morten

Som noget nyt har Uhlsport for nyligt lanceret en kollektion af limiterede modeller til foråret. Vi tager et nærmere kig på dem her.

Det drejer sig helt specifikt om tre modeller; to x Eliminator Supersoft som henholdsvis White- og Blackout og en Fangmaschine Fingersurround model med Uhlsport Supergrip-latex. De to førstnævnte er ret så klassiske modeller med Flat Cut og Supersoft-latex spicet op med et helt hvidt og helt sort design. Det er set før, men er altid cool.


Tjek de nyeste målmandshandsker fra Uhlsport ud her.

Den sidste model derimod er rigtig interessant. Først og fremmest har vi at gøre med et relativt nyt cut fra Uhlsport – nemlig deres Fingersurround som er Uhlsports term for et Negative-Roll Cut. Dernæst er dette blevet kombineret med Uhlsports Supergrip-latex som de introducerede sidste år til alle deres tophandsker.

Denne kombination af cut og latex er rigtig populær hos mange af de sponsorerede Uhlsport-målmænd, hvor vi bl.a. ser Samir Handanovic, Ron-Robert Zieler og Geronimo Rulli stå med disse. Grunden til dette er fordi at det ikke er en kombination man normalt ikke ser i Uhlsports kollektioner og altså heller ikke i deres EM-kollektion som vi lancerede tilbage i januar måned. Men nu har de altså taget dette til efterretning og i første gang omgang lavet den som en limited edition-model.

Hvad siger du til de Uhlsports Limited Edition-modeller? Fortæl os det i kommentarfeltet.