Igår stod de to engelske tophold, Liverpool og Arsenal overfor hinanden, i den 3. kamp på under en uge. De to første opgør i både Champions League og Premier League på Emirates Stadium, endte 1-1 til stor tilfredshed for Liverpool. Igår skulle en vinder dog findes og hvilken en kamp man var vidne til. For at tage kampen lidt bagfra, så var det en afslutning som nærmest var en finale værdig. Arsenal udlignede til 2-2 med 6 minutter igen efter et fantastisk sololøb af Theo Walcott i hans Nike Mercurial Vapor SL, hvor han fra eget felt, afdriblede et helt Liverpool-hold og spillede Adebayor fuldstændig fri i feltet. Togoleseren kunne ikke andet end knalde bolden ind foran alle de tilrejsende Arsenaltilhængere, som blev sendt i vild ekstase. Det holdt dog ikke længe. Nærmest i minuttet efter var den gal i det modsatte felt. Toure lavede et kluntet frispark uden for feltet og fik derefter nærkontakt med Ryan Babel i feltet, hvilket betød at Babel ikke kunne andet end falde. Dommeren takserede det til straffe og nu var det hjemmeholdets tilskuere, som ramte stjernerne. Gerrard er usvigelig sikker fra 11-meterpletten og knaldede bolden ind uden for rækkevidde af Almunia i hans Adidas Predator PowerSwerve. Herefter lagde Arsenal et tungt pres på Liverpool, som dog forsvarede sig bravt og efter et frispark fra Cesc, blev bolden sparket frem til Ryan Babel, som nu var alene med Cesc og Almunia. Den ekstremt hurtige hollænder, var for stor en mundfuld for den spanske midtbane-kreateur, og med fysik og hurtighed kunne han snildt komme forbi. Alene med Arsenal keeperen var der ikke andet end at brage bolden i nettet. Hvad der dog var mest bemærkelsesværdigt fra vores synspunkt og den opmærksomme seer, var at Babel ikke var i den røde eller marine-blå Vapor længere. Han havde nemlig en helt ny sort/hvid variant af støvlen på, som du kan se på billedet ovenfor. Den smukke støvle er en vi kommer til at se meget mere til i fremtiden og vi vil, såsnart vi kan, bringe meget mere om den i de kommende måneder. Det er virkelig en Vapor du kan glæde dig til. Inden de afgørende 3 sidste scoringer, havde Arsenal bragt sig foran på mål af Abou Diaby, som i sine orange Vapor SL, bankede bolden i nettet. Senere i halvlegen kunne Sami Hyypiä dog udligne på et smukt placeret hovedstød, som hævnede en lidt sløj sæson for den aldrende finne. Kampens afslutning tilfaldt dog Fernando Torres, som ellers havde leveret en lidt anonym indsats, men inde i Arsenal-feltet snurrede han rundt på en tallerken og bragede bolden op i krogen, til en 2-1 føring på et nok lidt ufortjent tidspunkt. Fernando Torres spillede igår i Nike Total90 Laser. Men alt det var altså før vanvidsafslutningen med 3 mål på 6 minutter. En fantastisk kvartfinale. I aftenens anden kvartfinale skulle Chelsea frem over stepperne, for med et nederlag i den første kamp til Fernerbache, så kunne kun en sejr give dem avancement. Michael Ballack var dog tilbage og i sine Adidas Predator, scorede han kampens første mål. I anden halvleg satte Lampard 2-0 målet ind i sine Adidas AdiPURE og dermed blev den en stor aften for Adidas og Chelsea. Chelsea møder Liverpool i semifinalen og mon ikke vi kan se frem til noget af et brag igen? Det tror vi.