Mario Götze, Zenit Sankt Petersborg og Spartak Moscow stjæler overskrifterne i dag

18.04.2016

Skrevet af Mathias

Det er den tid igen! Det er mandag og vi har netop afsluttet en travl fodbolduge, så naturligvis er vi klar med endnu en omgang støvlespots. Check dem ud her!

Mario Götze (Bayern München) - Nike Magista Obra Kobe Bryant Tribute

Sidste uge afholdte Nike #MambaDay, som fejrede Kobe Bryants storslåede karriere. Nike atleter fra hele verden, og på tværs af alle sporter, viste deres respekt på forskellige måder og en af dem var Mario Götze. Nike Magista Obra støvlen var trykt med “Mamba” på siden og lavet helt i guld. Flashy og lidt kontroversiel - ligesom Kobe selv.

Jesus Navas (Manchester City) - New Balance Furon Pacific Blue/Toxic Green

Sjov historie, vi havde New Balance på besøg i Unisport HQ og vi spurgte ind til hvad der skete med Jesus Navas’ custom støvler. Det viser sig simpelthen, at han har så vanvittig små fødder (Størrelse 36), at de har lavet en specielt læst til ham. Og nu de havde gjort så meget for at customise hans støvler, så lod de ham gå all-in og ændre lige hvad der passede ham. Det er derfor de ser lidt anderledes ud i forhold til den almindelige Furon.

Gerard Pique (Barcelona) - Nike Tiempo Legend 6

Ouch Barca… Det har været et hårde par uger for Blaugrana, som blev slået ud af Champions League og har spillet helt forfærdeligt i den hjemlige liga. Ser vi bort fra det, så var det Gerard Piques støvler vi bed mærke i, fordi i første halvleg mod Atletico spillede han i en næsten fem måneder gammel Nike Tiempo Legend 6 model. Lidt mystisk, men han var dog også hurtig til at skifte til Radiant Reveal igen.

Spartak Moskva - Nike Custom støvler

I kampen mellem Zenit Sankt Petersborg og Spartak Moskva ser det ud til Nike hookede alle deres sponsorerede spillere op med en serie unikke custom farvevarianter. Der var derfor mange Spartak spillere i røde versioner af Nike Mercurial Superfly, Magista Obra og Tiempo. Bestemt ikke noget man ser hver dag.

Zenit Sankt Petersborg - Nike Custom støvler

På den anden side havde Zenit flokken, som før nævnt, også fået samme behandling og spillede i blå og hvide støvler. Jeg må nok sige, at jeg selv foretrækker Spartaks, men hvad siger du? Fortæl os det i kommentarfeltet på Facebook.

Kenny Miller (Glasgow Rangers) - adidas Gloro

Et klassisk par fodboldstøvler i et klassisk fodboldopgør. Det altid vilde Old Firm derby blev som altid en kamp med vanvittig fart på. I kampen spillede og scorede Kenny Miller i et par adidas Gloro støvler. Rangers rykkede også for nyligt op i den bedste Skotske række, efter deres økonomiske krise og der bliver derfor spillet flere Old Firm kampe næste år!

Dino Djulbic (Perth Glory) - Nike Mercurial Vapor IX Hi-Vis Pack

Og lige her på falderebet har vi også lige plads til at udnævne ugens bedste støvle/spillersæt kombination, som klart går til Dino Djulbic. Den meget populære Nike Hi-Vis Mercurial Vapor IX passer utrolig godt til den lillafarvede Perth dragt. Stærkt valg må man sige!