unisportXadidas #BeTheDifference kommer til København

29.07.2015

Skrevet af Jonathan

Det startede på The Base i Berlin. Siden har det ramt storbyer som Hong Kong, Los Angeles og New York. I sidste uge landede de i Stockholm og i denne weekend gælder det København. Sommerens fodboldrevolution er kommet for at gå amok. Skal du være med?

Vi var med da adidas for alvor åbnede op for deres fodboldrevolution i forbindelse med Champions League finalen. Vi var også med da touren havde nået Stockholm i sidste weekend. Nu er turen så kommet til København og hvis festen bare bliver halvt så vild, som den har været de andre steder, så kan jeg garantere for at det bliver et besøg.

Er du fan af adidas' fodboldstøvler Ace og X kollektionen så kan du finde dem lige her.

Eventet i København strækker sig over 2 dage, som kulminerer søndag med en 2v2 turnering, fokuseret på tricks og lækkerier. Stedet vil dog være åbent for alle og vil byde på masser af underholdning i form af boot try-outs af de nye X15 og ACE15, et 1v1 bur, hvor du kan udfordre dine venner, speedshooting, optrædender af blandt andre Emil Stabil - med andre ord, det kan KUN blive en kæmpe fodboldfest.

Hvis du er nysgerrig på, hvad der er i vente til weekenden, så kig vores galleri fra Stockholm igennem, eller se videoen fra eventet i Berlin.
Du kan også melde din ankomst på Facebook eventet lige her:

I denne weekend kan du blive en del af sommerens største fodbold event. Hiv fat i dine venner og vær med til at starte...

Posted by Unisport.dk on Tuesday, 28 July 2015