Støvlespots: Pierre-Emerick Aubameyang spiller i Dortmund inspirerede diamant støvler

11.04.2016

Skrevet af Jonathan

Det er mandag, solen skinner og vi kommer lige fra endnu en perfekt fodbolduge. Vi bevæger os ind i en ny af slagsen og lægger fra land med en svedig omgang støvlespots.

Blaise Matuidi (Paris Saint Germain) - Nike Magista Obra Camo Pack

Vi var ikke helt sikre på, hvem der komme til at bære den nyligt lancerede Camo Pack fra Magista siloen. For selvom Matuidi var det oplagte valg, så var farverne på den yderste del af snørebåndet ikke de nationale farver, som det f.eks. var tilfældet ved Hypervenom og Vardy. Ikke desto mindre, fangede vi Matuidi i Magista Obra Camo Pack i midtugen da PSG stødte sammen med Manchester City. En skam han ikke kan spille returopgøret grundet karantæne...

James Rodriguez (Real Madrid) - adidas X 15+ SL

Vi havde godt hørt rygter om at James Rodriguez var på vej mod et skifte fra ACE til X siloen. Det tog ham dog lidt tid at foretage det endelige skifte, men nu ser det altså ud til at colombianeren har konverteret fra kontrol til kaos. Både mod Wolfsburg (taler vi ikke om) og i weekendens oprejsning spillede han i adidas X 15+ SL, og fik da også sin første scoring i dem, da han scorede imod Eibar.

Dele Alli (Tottenham) - adidas ACE 16+ PureControl

Han er uden tvivl en af dem man virkelig skal holde øje med til EM. Dele Alli fylder 20 i dag og træder derfor for alvor op i de voksnes rækker og væk fra teenagertiden. Han brugte sin sidste dag som teenager på at være en af bagmændene bag Tottenhams lille massakre mod Manchester United. Denne mand er i særdeleshed ved at blive en af adidas ACE 16+ PureControl’s mest prominente navne og på trods af hans unge alder er han allerede en boss.

Clint Irwin (Toronto FC) - adidas Predator LZ I

Det er ikke hver dag vi ser disse i aktion. adidas Predator LZ var faktisk en ret hæderlig fodboldstøvle. Langt mere hæderlig end den har fået kredit for. Det ser ud til at Clint Irwin er enig og han bar dem i den seneste runde i MLS.

Keisuke Honda (AC Milan) - Mizuno Wave Ignitus

Keisuke Honda er frontfiguren for Wave Ignitus siloen. Og selvom Honda leverede en værdig præstation i weekenden, kunne han ikke hjælpe til med at slå Juventus. Han bar den seneste farveopdatering i kampen og selvom vi ikke har fået dem på lager endnu, så er det her spot bare endnu en grund til at glæde sig til at de lander...!

Scott Shearer (Mansfield Town) - Nike T90 Laser IV

Se, det her er en mand med seriøs klasse. Han bærer ikke kun en legendes efternavn, han bærer også et par ikoniske fodboldstøvler. Og på toppen af det har han også lige smidt et par blackoutede handsker i. Og jaja, det skal lige rundes af med et par Trusox også. Sikken fyr.

Cristian Jimenez (Guatamala) - Nike Mercurial Superfly IV CR7 Natural Diamond

Havde du ikke hørt at Cristiano Ronaldo har ændret sit statsborgerskab til Guatemala? Okay, den var dårlig. Man kan til gengæld ikke klandre Cristian Jimenez for at have dårlig smag, sådan som han bærer Nike Mercurial Superfly CR7 Natural Diamond støvlerne. For dem kombineret med Guatemalas farver, ser det rimelig skarpt ud!

Pierre Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) - Nike Mercurial Superfly IV Custom

Vi har gemt det bedste til sidst. Gode gamle Pierre Emerick Aubameyang har det med at gå lidt amok med diamant designet ind i mellem og til weekendens derby mod Schalke gik han hele vejen. Disse speciallavede Swarovski krystal støvler er designet af @Orravan_design og skal vi ikke bare allesammen lige tage et minut til at nyde synet..........