Weekendens støvlespots: Intense Heat Pack dominerer banerne

07.04.2015

Skrevet af Jonathan

Vi er tilbage fra påsken og lad det være sagt med det samme, vi har nydt det maks. Ikke så meget på grund af alle fridagene, men fordi det har været en vild weekend med masser af flotte mål og mange nye fodboldstøvler. Tjek de fedeste spots ud lige her.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly CR7 Silverware Okay. Da vi skrev at Nike leverede nye superkræfter til Cristiano med de nye Superfly CR7, vidste vi ikke at det rent faktisk var sandheden. Skal vi ikke bare konkludere at CR7 eller hans Mercurial Superfly må være fra en anden planet?

Mario Götze (Bayern München) - Nike Magista Obra Intense Heat Pack Götze er efterhånden en af de få, der stadig giver Magista Obra masser af kærlighed. Og i weekenden gjorde han det i de nyeste farver fra Intense Heat Pack.

Sergio Busquets (Barcelona) - Nike Magista Opus Intense Heat Pack Busquets er til gengæld en af dem der fra starten har viet sig til Magista Opus. Tilsyneladende har han dog ikke smidt al kærlighed på Opus, ubetinget som den er. For Busquets har nemlig fået lavet en Tiempo Legend sål til sin Opus. Den sammensætning har vi ikke set før...

Carlos Tevez (Juventus FC) - Nike Tiempo Legend V Intense Heat Pack Orange udgør ikke kun farverne til Magista i Nikes nyeste kollektion. Den klassiske Tiempo Legend kommer også i orange og Tevez var ikke langsom til at rocke de nye farver, som han i øvrigt også kunne fejre med en scoring.

Eden Hazard (Chelsea) - Nike Mercurial Vapor X Intense Heat Pack Manden med de måske køligste straffesparksevner? Den kan i jo diskutere videre, men i hvert fald havde Hazard endelig fået nye farver på fødderne med de nye Intense Heat Pack farver.

Leo Messi & Neymar Jr. (FC Barcelona) - adidas f50 Messi 10.1 Rosar10 & Nike Hypervenom Intense Heat Pack En med nye og en med gamle. Neymar Jr. spillede i weekenden med Intense Heat Pack efter en lang periode med sine signaturstøvler. Messi, til gengæld, var tilbage i sine Rosar10 støvler. Men det var nok bare for at matche farverne til spillersættet.

Sammy Ameobi (Newcastle United) - Nike Mercurial Superfly IV Intense Heat Pack Også Ameobi var hoppet i de nyeste farver til Superfly efter at han i lang tid har spillet i et par sorte Superfly. Det var da også på tide at få skiftet dem ud.

Lee Nguyen (New England Revolution) - adidas Predator Instinct Whiteout Mens rigtig mange løber rundt med blackoutede fodboldstøvler på fødderne i øjeblikket, så har Lee Nguyen valgt at gå en anden vej og fundet frem til de whiteoutede Predator Instinct fra sidste år. Hvilke er du mest til?

Ibrahim Balde (FC Kuban Krasnodar) - Nike Hypevenom Orange/Sort Åh ja. Der har været utrolig mange fede farvevarianter af Nikes Hypervenom siden 2013. Men de færreste står lige så skarpt som lanceringsfarven i Orange og Sort og det er Ibrahim Balde tydeligvis enig i. Hvilken variant er din favorit?

Masser af nye Nike farver i denne omgang støvlespot. Vi er nysgerrige for at høre, hvilken af de seneste fodboldstøvler du rocker og hvorfor? Del det med os på Facebook, YouTube, Twitter og Instagram.