UEFA-Cuppen overtog hvor Champions League slap og torsdagens kampe bød på flere overraskelser og målrige kampe. Den lille europæiske turnering har måske aldrig haft så mange prominente klubber med som i år og det afspejler sig på kvaliteten. Bayern München skulle en tur til Belgien, for at møde Anderlecht. Anderlecht var engang en af Europas bedste, men de senere år har man ikke kunne sætte samme aftryk i Europa, som man ellers er forvent med i storklubben. Og det kan man heller ikke sige, at man kunne i gårsdagens møde med Tysklands måske bedste hold pt.. Allerede efter 9 minutter var Hamit Altintop på pletten i hans Adidas Predator PowerSwerve, hvor støvlen som lover mere skru og mere kraft i dit skud beviste sit værd. Et rent drømmetræf fra den hårdtarbejdende tysker. Anderlecht gjorde det heller ikke lettere for sig selv, for på kun to minutter i slutningen af første halvleg så hjemmeholdets Marcin Wasilewski gult to gange. Dermed var der afgang og endnu lettere spil for det rutinerede Bayern-hold. Så let at de allerede minuttet efter udvisningen kunne se store Luca Toni score til 2-0 i hans nye Lotto Zhero Evolution. En microfiberstøvle som du siden igår har kunnet bestille på Unisport.dk og som virkelig er et syn værd og til kun 849,-! I anden halvleg fortsatte Bayern og Podolski kunne på straffespark nette til 3-0 i de helt nye Adidas F50.8 Tunit i den rød/hvide version. Miroslav Klose ville også lege med, da der manglede 20 minutter og nettede i den yderst elegante Nike Air Legend II Hvid/Guld. En klassisk støvle, som nu er kommet med guldmarkeringer og som du kan få broderet med guldfarvet tråd på Unisport.dk for kun 250,-. Til sidst i kampen brillerede den franske supertekniker Ribery og gjorde ydmygelsen total. Med målet til 5-0 i sine Nike Mercurial Vapor SL cementerede han den totale dominans. Ribery spillede torsdag aften i den orange udgave, men har allerede trænet i den nye røde Vapor SL. Dermed kan vi konkludere at Bayern stormer mod kvartfinalerne og Anderlecht er færdige for i år. Laudrups Getafe var på en vanskelig opgave ude mod formstærke Benfica, som kører godt i den portugisiske liga. Laudrups tropper har dog ligeledes vind i sejlene i øjeblikket og derfor var der lagt op til lidt af en gyser mellem de to sydeuropæiske nabolandes klubber. Benfica gjorde det svært for sig selv, da men efter kun 9 minutter blev reduceret til 10 mand, efter et rødt kort i en nærkamp. Den ekstra plads behagede boldsikre Getafes mandskab og Ruben De la Red i hans Adidas Predator PowerSwerve bankede bolden ind bag en sagesløs Benfica-keeper. Et vigtigt mål i bestræbelserne på at gå videre til kvartfinalerne, men i anden halvleg skulle det dog vise sig, at blive endnu bedre. Pablo Hernandez kunne nemlig udnytte overtaget i anden halvleg, hvor Benficas forsvar blev splittet ad præcis som Laudrup ønsker fodbold skal spilles. Hurtige afleveringer og en præcis afslutning banede vejen vejen for en fortjent 2-0 føring til Madrid-holdet. Pablo Hernandez spiller i støvler fra spanske Joma – akkurat som Getafes trøjer også er fra Joma. Til sidst ramte Benfica dog overligger og i overtiden ville Laudrups førstevag mellem stængerne, lege med. Ustari forærede Benfica et befriende mål, som John Faxe i hvert fald var svært utilfreds med. Forståeligt og den argentinske keeper, går også fra blændende til katastrofalt. Det bliver interessant at se, hvordan det går i de næste runder af UEFA-Cuppen og vi vender utvivlsomt tilbage.