Special Edition støvlespots: Derbyet mellem Unisport lager vs. Unisport kontoret

07.04.2016

Skrevet af Jonathan

I weekenden fandt et af årets største derbies sted. Nej jeg taler ikke om El Clasico, men derimod Derby della Unisport. Se, hvilke fodboldstøvler der var i aktion fra det opgør lige her.

I Derby della Unisport (titlen er stadig uofficiel), støder Unisports lagerdrenge sammen med ditto fra kontoret. Den ultimative håneret står på spil i dette intensive 11-mod-11 opgør og tro mig - ingen her har lyst til at gå et helt år og skulle høre på modstandernes hån. Men nok om kampen (som vi fra kontoret selvfølgelig vandt), lad os se på nogle af de fodboldstøvler, som var i aktion.

NB; og ja, du vil falde over folk som gør det forbudte og spiller på kunstgræs med FG knopper. Det er stadig ikke noget vi anbefaler. Reklamationsretten forsvinder og det kan øge risikoen for skader. Det er fuldt ud på eget ansvar at man tager det valg.

Luca, WebTV host (Unisport Kontor) - Nike Tiempo Legend 6 Pure Platinum/Black/Hyper Orange

Vi lægger ud med et velkendt ansigt. Nemlig vores helt egen WebTV vært Luca, som udover at lave masse af mærkelige grimasser, havde udstyret sig med lanceringsfarven af Nike Tiempo Legend 6. Luca har aldrig lagt skjul på sin kærlighed til læderstøvler og valget på Tiempo siloen virker derfor helt logisk.

Jannicke, Norsk kundeservice (Unisport Kontor) - adidas X 15.3 Pink/Green/Black Kids

Med et par sokker 8 størrelser for store fik Jannicke klemt sig ned i en X 15.3. Jannicke har så små fødder at hun ikke kan spille i topstøvlerne. Derfor optræder hun i en af nedgraderingerne. Men hun stod stadig som en af de skarpeste på banen alligevel.

Christian, Lagerchef (Unisport Lager) - Nike Hypervenom Dark Charcoal/Total Crimson

Som anfører og kontrollerende midtbanemand for lagerholdet, styrede Christian (CF) slagets gang. Ikke mindst fordi han bar en giftig kombination af en af de tidlige blackotuede Hypervenom Phantom 1. Den første generation af Hypervenom er stadig en tung fanfavorit herinde hos os og denne variant gør den ikke mindre populær!

Robert (Unisport Lager) - Nike Mercurial Superfly IV Bright Mango/Metallic Silver/Black

Han var over det hele i kampen og han blev ikke mindre synlig af hans Nike Mercurial Superfly IV. Uden tvivl en af de bedste farvekombinationer og selvfølgelig skal den også med i vores støvlespot.

Mathias, Dansk kundeservice (Unisport Kontor) - adidas ACE 16+ PureControl

Der var helt sikkert en række spillere med i opløbet til titlen som MoM, men da det kom til stykket var der nok ingen tvivl om at Mathias var den eneste mand til titlen. Om beslutningen også blev lidt farvet af at han bar de innovative adidas ACE 16+ PureControl. Og der er vist ingen tvivl om at Mathias får brugt støvlerne hyppigt. Mathias kunne runde en perfekt aften af med en scoring i det 90. minut.

Marius, Brand & Marketing (Unisport Kontor) - adidas X 15+ SL

Kun en spiller bar disse støvler i kamp før Marius og det var Karim Benzema. De nye adidas X15+ SL var blevet sat til salg blot 9 timer før kick-off, men det holdt ikke Marius tilbage. Med den vægt han løber rundt med, har han dog også brug for noget ekstra let på fødderne...

Casper (Unisport Lager) - adidas X 15+ Primeknit Core Black/Shock Mint/White

Casper fra lageret scorede kampens indledende mål og det gjorde han i et par X15+ Primeknit. Det var virkelig også en lækker farveriant der.

Mikkel, Dansk kundeservice (Unisport Kontor) - adidas ACE 16.1

Unisport kontorets helt egen Xabi Alonso. Han løb solen sort og scorede sågar også fra midterlinjen. Præcis som Xabi bar han også et par adidas ACE 16.1 i ægte boss stil. Nu mangler han kun lige skægget…

Mathias, Content Editor (Unisport Kontor) - Nike Hypervenom Phantom Neo Lime/Black/Total Crimson

Holdets helt egen John Carew. Han er høj, han har en tilknytning til Aston Villa og... Ja okay, så slutter lighederne vist også der. Ikke desto mindre får Mathias den sidste plads i vore støvlespot. Iført en combo af grønne Hypervenom, hvide Trusox og grøn trøje tager han titlen på kontoret for det bedste "kit-match".

Kampreferat:

For de nysgerrige så var det en spændende og højintensiv kamp, som længe så ud til at ende med sejr til Lagerdrengene. Oppe med 2-0 i store dele af kampen, men du ved hvad man siger. 2-0 er den farligste føring. Kontoret indledte et stærkt comeback og med en scoring i de døende minutter tvang de kampen i straffesparkskonkurrence. Her endte det med 5-4 til kontoret, så du kan selv forestille dig, hvor lidt vi får vores lagerdrenge at se de næste par dage...