Nike ruller de store kanoner ud og præsenterer Nike Magista Obra Camo Pack

05.04.2016

Skrevet af Mathias

Nike har præsenteret deres nye Camo Pack, som introducerer deres fire siloer i et militær look. Her er Nike Magista Obra støvlen til midtbanegeneralen, som vores fotografer stiller sigtekornet på her.

Med den nye Nike Magista Obra Camo Pack går ustoppelig playmaking undercover og støvlerne til banens taktiker er blevet præsenteret i det unikke mønster. Alle jokes om at støvlerne er usynlige til side, så sørger camouflage looket for et par seriøst stilede fodboldstøvler, som har en rigtig god balance mellem nedtonet design og faktisk også et par elementer af flair.

Det nye Nike Football Camo Pack design har også fundet vej til deres FootballX modeller, hvilket betyder du kan se frem til at se det camouflerede design dominere indendørs- og streetbaner. Nike sørger for alle baser er dækket ind.

Endnu en ret interessant feature, der er at finde på den nye Camo Pack, er snørebåndsdubberne, som på alle støvlerne er lavet i farverne på det flag, hvor den spiller der kommer til at spille i støvlen kommer fra. Hypervenom har Jamie Vardy, Superfly har Cristiano, men den her Nike Magista Obra kan vi ikke pinpointe.

Hvis jeg søger i min egen mentale fodboldstøvle-database, så jeg kan egentlig kun komme på Javier Mascherano eller måske Andreas Samaris, som måske spiller i Champions League i aften. Har du nogle gæt på hvem det eller kunne være, fordi vi har virkelig ingen anelse?

Semper Fi, Hooyah og alt det der! Hvis du synes om den nye Nike Magista Obra fra Camo Pack, så kan du bestille den lige her fra d. 12 april.