Ugens støvlespots: James McClean og Pogba stjæler showet

27.07.2015

Skrevet af Michael

Pre-season er på i stor stil og alle de store hold spiller mod hinanden til højre og venstre. Champions Cuppen og Emirates Cuppen var hvor det meste skete, men der var et par outsidere der virkelig kræsede med noget god støvlestil. Kig med og se alle de bedste spots her…

Radamel Falcao (Chelsea) – PUMA evoSPEED SL Lava Blast/Hvid/Total Eclipse

I Champions Cuppen mødte Chelsea I weekenden Paris Saint Germain og der fik Radamel Falcao sin første tur på græsset siden sit skifte. At sige tingene gik skidt sidste sæson for Manchester United er mildt sagt, men denne sæson er en frisk start, både med nye støvler og et nyt hold. Han kommer til at gå de nye udfordringer i møde i et par PUMA evoSPEED SL i læder.

Santi Carzola (Arsenal) – PUMA evoSPEED 1.4 Leather Lava Blast/Hvid/Total Eclipse

Santi Carzola er endnu en PUMA spiller, som har valgt at spille i læder versionen af sine støvler. Han har dog valgt den lidt tungere evoSPEED 1.4 fremfor SL – hver mand sin smag, som man siger.

Jack Wilshere (Arsenal) – Nike Tiempo Legend Green Strike/Sort

Den årlige Emirates Cup er altid garant for nye støvler og i år var naturligvis ingen undtagelse. Nike’s Lightning Storm Støvler er virkelig begyndt at tage over frem mod den nye sæson og Jack Wilshere er den seneste spiller der har hoppet i et par.

Sergio Ramos (Real Madrid) – Nike Tiempo Legend Wolf Grey/Green Strike/Sort

En spiller der dog ikke har skiftet til den nye model endnu er Sergio Ramos, men det er der jo intet at sige til når man ser denne støvle og spillerdragt kombination. Han er under kontrakt med Nike, så før eller siden bliver han nok tvunget i den nyeste farve, men hvis jeg var ham havde jeg holdt fast i denne kombi lige så længe jeg kunne.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) + Yaya Toure (Manchester City) – Nike Mercurial Superfly IV Volt/Hyper Pink + PUMA – evoPOWER 1.2 Hvid/Sort/Rød

Endnu en Nike støvle der står skide skarpt sammen med den nye Real Madrid udebanetrøje er Ronaldos Volt Superfly, som er blevet holdt helt eksklusive til ham. Cristi har holdt fast i dem i et godt stykke tid, så han er nok ved at være tæt på et skifte. – Yaya Toure er også notorisk for at holde fast i sine støvler længere end de fleste, men nu er han endelig skiftet til den nye evoPOWER farvevariant. Lad os se hvor længe han beholder dem nu.

Paul Pogba (Juventus) – Nike Magista Obra NikeID

Det ser ud som om Paul Pogba er tilbage i sine røde NikeID Magista støvler. Der er intet denne unge fyr ikke kan og han er godt på vej til at blive Unisports yndlings støvle entusiast. Han skal dog lige forbi den regerende konge, som selvom hans fodbold ikke helt kan måle sig med Pogba, har mindst lige så meget støvle-game.

James McClean (West Bromwich Albion) – Nike Mercurial Superfly IV NikeID

Den originale støvle legende, James McClean, er tilbage! Han har ligget lidt på den lade side og har trænet op til den nye sæson i et par Silver Storm Mercurial støvler, men den holdte ikke længere. Han har været inde og lege med noget NikeID og har smækket et specielt design man ikke kan få længere sammen. Paul Pogba er tæt på, men hvis du spørger mig er han endnu ikke på McCleans niveau.

Adnan Januzaj (Manchester United) – Nike Mercurial Vapor Blackout

Sidste sæson blev Adnan Januzaj en del af #NewBalanceBlackoutSquad, men jeg tror ikke dette er hvad de havde tiltænkt sig. Den unge United spiller havde et dyb i form sidste sæson og det ser ud til at skylder skylden på støvlerne. Jeg tvivler på det er grunden, men ikke desto mindre har han spillet de sidste par træningskampe i et par blackouted Vapor støvler.

Pre-season er altid lig med nye støvler og det er lige præcis hvad vi har fået. De nye farvevarianter har virkelig gjort deres indtog, men i sidste ende var det de unikke custom-støvler der stjal showet. Hvem synes du har det bedste støvle-game; Pogba eller James McClean?