Påske støvlespots: Nike og adidas styrer landsholdspausen!

29.03.2016

Skrevet af Mathias

Vi har nydt påskefodbolden og tillod os derfor at vente med at bringe jer vores støvlespots til i dag. Nu er vi tilbage og klar med en samling af det bedste, så se med her!

Paul Pogba (Frankrig) - adidas ACE 16+ PureControl Sort/Guld Limited Edition & Shock Blue/Semi Solar Slime

Den ultimative boss har tilsluttet sig adidas og de lader ham virkelig blære sig med nye støvler. Jeg kan virkelig, virkelig godt lide den nye blå adidas ACE 16+ PureControl, men for mig er der bare intet der kan sammenlignes med den sorte og guldfarvede Limited Edition. De står lige så skarpt som Frankrig udebanetrøjen, som jeg næsten ikke kan finde ord til at beskrive hvor smuk er!

Cristiano Ronaldo (Portugal) - Nike Mercurial Superfly IV CR7 Quinhentos

Det var længe undervejs, men CR7 er endelig skiftet til sine Quinhentos støvler, som fejrer hans karrieremål nummer 500. For at sætte i perspektiv hvor længe siden det er, så har han siden da scoret 32 mål mere. De passer umådelig godt til Portugal trøjen, så det kan være derfor Roro har ventet til en landsholdspause.

Ross Barkley, Harry Kane & Robert Lewandowski (England & Polen) - Nike Hypervenom Radiant Reveal custom

Du har måske hørt rygterne, at den gamle og elskede Hypervenom overdel kunne være på vej tilbage og det kunne der godt være meget der tyder på. Rigtig mange professionelle spillere har i hvert fald fået custom versioner af deres støvler på det sidste. Vi afslører ikke hvad fremtiden holder og observerer egentlig bare, at der helt sikkert sker ting og sager. Hvad håber du sker?

Thomas Müller (Tyskland) - adidas X 15.1 Læder

Thomas Müller har været meget hurtig til at spille den nye farvevariant af adidas X 15.1 til og tog dem i brug mod England i lørdags. De blev lanceret for præcis en uge siden og er uden tvivl en af de bedste farvevarianter af støvlen. Samtidig kommer de nok også til at være en af de sidste versioner, fordi 2016 opdateringen kan ikke være langt væk nu. Thomas Müller er som altid gået med lædermodellen, som bare tilføjer endnu et element af klasse til den lækre hvide overdel.

Jamie Vardy (England) - Nike Hypervenom Phantom II Camo Pack

I går morges lancerede Nike deres nyeste Pack og det ser ud til Jamie Vardy bliver en af spillerne, som hopper i de nye Limited Edition støvler. Han har trænet i dem siden Tyskland opgøret, så det bliver interessant at se om han spiller i dem i aften mod Holland. Mon ikke…

Lukas Podolski (Tyskland) - adidas ACE 16.1 Primeknit

Et hurtigt lille støvleskifte af Lukas Podolski, som er gået fra kaos og X 15.1 til kontrol og ACE 16.1 Primeknit. Det kan være han føler sig lidt ældre og spillestilen kommer til at være lidt anderledes og kontrolleret nu. Enten det, eller også kan han bare godt lide den blå farve. Det bliver interessant at følge i de kommende kampe.