"Blue moon" inspirerer den nye Manchester City 2015/16 udebanetrøje

24.07.2015

Skrevet af Mathias

Når det kommer til fodboldtrøjer, så er Nike eksperter i at blande klassisk elegance med mere moderne elementer. Et af de bedste eksempler på dette er efter min mening den nye Manchester City 2015/16 udebanetrøje, som det amerikanske mærke lancerede tidligere i dag. Læs med og hør hvad jeg synes om den nye trøje.

De trøjer som Nike har lanceret i år, har hele vejen igennem været super simple - på den fede måde vel at mærke. Ved første øjekast kunne man godt lokkes til at tro, at Manchester City’s nye udebanetrøje var mere af det samme, men nu er City en klub for modige spillere, så noget alt for ligetil ville simpelthen ikke du.

Det nærmest fuldstændig navy farvede sæt er derfor spicet op med et specielt måneprint på ærmerne, som fejrer klubbens berømte hymne og giver et utrolig livligt og intenst look. Det look vil sprudlende spillere som David Silva, Agüero og nye signing Raheem Sterling prøve at matche på banen.

Jeg er Aston Villa fan, så jeg har god grund til at være lidt små irriteret med Manchester City og deres nyindkøb Fabian Delph, men selv jeg må sige at denne nye udebanetrøje står pænt skarpt. Hvad synes du - kan du lide det nye look?