PUMA med ny Special Edition: evoSPEED SL Fresh

18.03.2016

Skrevet af Jonathan

De friske farveopdateringer flyver om hovederne på os i øjeblikket. PUMA har netop præsenteret en Special Edition af deres evoSPEED og de kalder den selvfølgelig evoSPEED Fresh…

Det er ikke længe siden af PUMA leverede en evoSPEED SL-K i helt blackout. En stille hyldest til den traditionelle fodboldstøvle. Med denne nye evoSPEED SL Fresh går PUMA over i den helt anden grøft og viser, hvad de også er i stand til når det kommer til nytænkning og moderne materialer. EvoSPEED Fresh har nemlig ikke kun fået navnet på grund af de stærkt friske farver, men også på grund af materialet man har benyttet sig af.

Tanken bag denne Special Edition var at lave endnu en af deres ekstremt lette letvægtsstøvler, men med en ny twist. PUMA har konstrueret overdelen med et helt særligt mesh, som dertil er blevet udstyret med en belægning der tillader varmen strømme ind og ud af støvlerne. På den måde forhindrer man at fugt trænger ind i støvlen.

Du kan finde den nye evoSPEED SL Fresh ved at klikke på dette link.

Selve konceptet kommer et problem til livs, som vi her i Norden ikke er sygeligt plaget af. Hele formålet er nemlig at holde temperaturen i støvlerne nede og dermed øge præstationsniveauet på banen. Overophedning kan nemlig føre til at man sveder endnu mere og dermed skrider mere rundt og får et dårligt afsæt i sine bevægelser.

Det er et fåtal af kampe vi spiller under høje temperaturer her i Skandinavien, så det er ikke fordi at denne Special Edition falder på et helt tørt sted… Ikke desto mindre indrømmer jeg gerne at det poppede design er lige mig. Så høj temperatur eller ej, jeg er fan!