Nike fejrer Galatasarays tyvende mesterskab med den nye 2015/16 hjemmebanetrøje

23.07.2015

Skrevet af Mathias

Trøjelanceringerne til Europas største klubber kommer strømmende i disse dage og Nike sørger hele tiden for at deres hold er fuldstændig gearet til udfordringerne forude. Denne gang er det de tyrkiske mestre fra Galatasarays tur og en klub med deres imponerende tradition, er en klub der forlanger en ligeledes imponerende trøje.

Ved første øjekast ligner det bare en simpel trøje, som faktisk ikke har så meget kørende for den, men faktisk er der langt mere i den end det. Det har været en tradition med dette delte orange og røde design i mange år, men denne gang tager Nike looket hele vejen, ved at splitte spillersættet fra top til bund, også sokkerne og shortsene.

Jeg tror det kommer til at se vanvittig fedt ud og give en unik visuel effekt på banen. Derudover er trøjen pakket med alle Nike’s præstationsforbedrende teknologier, som vil give Cim-bom den fordel de får brug for, når de skal kæmpe mod Fenerbahce og alle de andre Tyrkiske klubber, der alle har været flittige til at rekruttere nye spillere frem mod den nye sæson.

Jeg er vild med den og hvis du har det på samme måde, så find den lige her den 25/7.

Gala har dog også selv hentet en ret høj profileret spiller ind i form af den altid morsomme Lukas Podolski og jeg ved ikke med jer, men jeg glæder mig til at se de berømte Galatasaray fans brølle en af de bedste fodbold sange nogensinde - ‘‘lulululu Lukas Podolski!’ - Lad os alle håbe de gør det i hvert fald...

Nike og Galatasaray fejre også klubbens imponerende tyvende liga triumf på trøjen, i form af den fjerde stjerne over klublogoet. Det er bare en af de små detaljer, der efter min mening, gør det her til en af de fedeste trøjer denne sommer - Så simpel at det er smukt. Er du enig?