Få mest ud af din træning med den nye Nike Free Trainer 3.0 V4

22.07.2015

Skrevet af Mathias

Nike Free kollektionen er uden tvivl en af de mest populære, hvis ikke den mest populære model, i de sidste 10 år. De fleste bruger den dog ikke til løb, som den ellers originalt var beregnet til, men i stedet oftest ture i træningscentret - mig selv inkluderet.

Det virker som en skam at have en sko der er så utrolig populær til brug i træningscentre, uden at den er 100% lavet og designet dertil. Nike har derfor lanceret den helt nye Nike Free Trainer 3.0, så fans af Nike Free kan blive klar til den nye sæson i det helt rigtige fodtøj.

Den nye Nike Free er med stor detaljeorientering bygget og konstrueret med den ideelle blanding af stabilitet og bevægelighed, takket være skoens unikke vævede konstruktion. Denne teknologi sørger for at spillere som Cristiano Ronaldo kan træne med fuld tillid til at deres fodtøj holder den solidt låst fast, uden at begrænse dem.

Du kan få fingrene i de sprøde nye træningssko her

Jeg må indrømme at jeg ikke helt føler denne lancerings models farvevariant og kombinationen af farver er ikke lige helt mig. Det skal dog slet ikke tage noget fra sko modellen, som jeg synes er super skarp og jeg glæder mig sindsygt til måske at se en sort og hvid model af Nike Free Trainer 3.0 V4 i fremtiden, hvilket jeg er helt sikker på ville dominere træningscentre verden over.

Når jeg kigger rundt på Unisport kontoret har jeg ærlig talt svært ved at pege på nogen som helst, der ikke har et par Nike Free af en art. Der er ingen tvivl om at denne Nike Free bliver en kæmpe success. Kommer du til at være en firstmover på dem?