Nye målmandshandsker til Schmeichel fra Precision

11.03.2016

Skrevet af Morten

Precision med Kasper Schmeichel, som det helt store navn, har netop lanceret deres nye kollektion af målmandshandsker. Vi tager et kig på den nye model lavet specielt til Schmeichel og mere...

Siden 2010 har Kasper Schmeichel spillet i sin egen range af Precision-handsker med navnet Schmeichology som han, udover at spille i, også selv er med til at udvikle.

I år har han haft Leicester- og Precision-kollega Mark Schwarzer med på råd i udviklingen af hans nye handske, der har fået navnet Schmeichology Negative Lite. Hvis man, som jeg, er en kæmpe nørd mht. målmandshandsker, så kan man også nemt spotte Schwarzers inflydelse virkelig igennem i dette års design.

Som navnet antyder så har vi at gøre med en utrolig let handske. Dette skyldes at Precision har reduceret mængden af latex på håndryggen, hvilket, udover at gøre handsken lettere, også gør den rigtig smidig og komfortabel at have på. Handsken er som altid lavet med et negativ cut.

Tjek de nyeste Precision målmandshandsker ud her.

Som noget helt nyt har Precision i år teamet op med Carly Telford fra det engelske kvindelandshold og præsenterer nu en kollektion bestående af tre handsker designet specielt til kvinder. Kort fortalt betyder det mindre størrelser, smallere håndled og fingre. Alt sammen designet og proportioneret i forhold til den kvindelige hånds anatomi.

Du kan allerede nu se Kasper Schmeichel stå i Negative Lite-modellen for Leicester i Premier League. Hvad siger du til den nye Precision-kollektion og konceptet med handsker designet specifikt til kvinder? Fortæl os det i kommentarfeltet.