Cristiano Ronaldo på jagt efter nye triumfer...

08.03.2016

Skrevet af Jonathan

I aften skal vi finde de to første kvartfinalister i dette års Champions League. I den ene kamp forventer jeg masser af spænding, mens den anden nok allerede er afgjort. Se om du er enig i mine forudsigelser for i aften her…

Når vi i aften skal finde de to første kvartfinalister i Champions League så er den eneste, der reelt set tror på at AS Roma kan gå videre, vel nok Preben Elkjær. Resten af os har nok allerede sendt Real Madrid videre til kvartfinalen. Og jeg indrømmer blankt at jeg er en del af den gruppe. Jeg kan simpelthen ikke se, hvordan Roma kan avancere med 0-2 i bagagen på Bernabeu.

Og det er endda på trods af at Roma har været fuldstændig outstanding siden deres nederlag i Rom mod netop Real Madrid. En målscorer på 12-2 i 3 kampe siger ikke så lidt. Men det siger heller ikke så lidt om Real Madrids styrker, der omvendt ikke har været fuldstændig uovervindelige siden sidste opgør. Til gengæld går de til denne kamp med en helt frisk 7-1 sejr og mon ikke at Zidane nok skal sørge for at Cristiano og Co. gør arbejdet færdigt i Madrid. Jeg tror på en sikker sejr til Real Madrid på 3-1.

Helt anderledes er det i den anden kamp hvor Gent besøger Wolfsburg. Her fik de pludselig bragt spænding ind i et opgør, som ellers var helt lukket med 0-3. To mål på 9 minutter sørgede for at Gent rent faktisk stadig er med i kampen om en kvartfinaleplads.

På papiret kunne det godt gå hen og blive et nervepirrende opgør. Jeg kunne sagtens forestille mig at kampen rent faktisk også går hen og bliver ekstremt tæt. Jeg tror at Gent giver tyskerne sved på panden, men i sidste ende skal Wolfsburg nok hente resultatet hjem. Jeg skyder på 2-2 i det andet opgør.