Onsdag aften gik hen og blev en afgørende spillerunde i dette års Champions League. Rosenborg, som har imponeret alt og alle, tog imod den engelske storklub Chelsea. Allerede efter otte minutter gik det galt for nordmændene, da Didier Drogba fulgte op på et skud af Joe Cole og føringen var i hus. Blot 12 minutter senere var ivorianeren igen i målscorens rolle i en kamp, som Chelsea dominerede. Det skulle da også blive endnu værre for Rosenborg. Med fem minutter tilbage af en ensidig første halvleg, afgjorde Alex reelt kampen, da han scorede til 3-0 til London-mandskabet direkte på frispark. Chelsea var også Rosenborg overlegne i anden halvleg, og Joe Cole kunne med et kvarter lukke og slukke på et råkoldt Lerkendal i Trondheim. Med sejren er Chelseas klar til ottendedelsfinalerne, mens Rosenborg kan nøjes med uafgjort, når de i sidste runde drager til Veltins Arena for at møde Schalke. På trods af sidste rundes 8-0-sejr over Besiktas, havde Liverpool hårdt brug for en ny succes i hjemmekampen mod Porto, hvis Benitez´ tropper skulle kvalificere sig til ottendedelsfinalerne. Efter 19 minutters spil eksploderede Anfield Road i jubelrus, da den spanske landsholdsangriber Fernando Torres kom højest til et hjørnespark fra Steven Gerrard, og headede bolden ind bag Helton i gæsternes mål. Første Champions League-mål nogensinde fra Fernando Torres og han spiller i de nye Nike Total90 Laser FG Hvid/Guld. Liverpool dominerede første halvleg, men havde problemer med at komme frem til chancer. I stedet kunne Porto udligne efter 33 minutter. 12 minutter før tid satte Torres med sit andet mål Liverpool tilbage på vinderkurs. Herefter gav Porto mere eller mindre op, og seks minutter senere afgjorde anfører Steven Gerrard kampen fra straffesparkspletten. Steven Gerrard spiller de sprit nye powerswerve fra Adidas. Og indskiftede Peter Crouch ville også lege med da han, som Torres gjorde det i første halvleg, kom først til et hjørnespark fra Gerrard. Liverpools Champions League-drømme lever med sejren fortsat. Og de blev ikke mindre af, at det lykkedes for Besiktas at hente alle tre point i hjemmekampen mod Marseille.