Ugens støvlespots: Stormen tager til i styrke - introducerer Lightning Storm Pack

20.07.2015

Skrevet af Jonathan

Små tre uger til at Premier League starter. Jeg kan slet ikke vente! Og slet ikke når transfervinduet syder og koger, samtidig med at pre-season giver os en forsmag på, hvad vi kan vente os. Det er blevet til den tid på ugen...

Osvaldo Martinez (Club America) - Nike Mercurial Superfly Lightning Storm Pack
Osvaldo Martinez var godt nok ikke langsom til at tage de nyeste Superfly farver med på banen. Faktisk tog han de nye Hyper Pink Mercurial Superfly i brug samme dag, som Nike officielt præsenterede Lightning Storm Pack.

Bastian Schweinsteiger (Manchester United) - adidas X 15.1 (f50 Custom)
Schweinsteiger har spillet i Bayern München så længe jeg kan huske tilbage. Så det var helt mærkeligt, om end en fornøjelse, at se ham i Manchester Uniteds trøje. Mærkeligt er det også at Basti stadig spiller i en f50 customized X. Dvs. han stadig ikke har lavet det fuldbyrdede skifte til adidas’ revolution.

Aaron Ramsey (Arsenal) - New Balance Visaro
Til gengæld har Ramsey langt om længe taget sin Visaro til banen. Arsenal er netop vendt hjem fra deres pre-season tour i Singapore og her optræder Ramsey i sine blå Visaro. Bliver spændende at følge New Balances nye satsning i den kommende sæson.

Kolo Toure (Liverpool) - New Balance Visaro
New Balance præsenterede deres nye støvler som Skab og Tag chancer. Jeg ved ikke helt hvor Kolo Toure skal placeres i den sammenhæng, men så skulle det vel næsten være “Skab eller Tag chancer” for modstanderne... Ej spøg til side. Kolo Toure er også blandt New Balances line-up og han har imidlertid valgt Visaro som sit våben.

Jordan Rossiter (Liverpool) - Umbro UX-1 Concept Lilla/Gul
Umbro er langsomt i gang med at melde sig for alvor tilbage i støvlegamet. UX er blandt Umbros udbud og Jordan Rossiter har set sig varm på den. Her optræder han i en af de tidligere farvevarianter, som sidenhen er blevet akkompagneret tre yderligere farvevarianter.

Marco Reus (Borussia Dortmund) - PUMA evoSPEED SL Lava Blast
Længe har Marco Reus spillet i en evoSPEED forklædt evoPOWER, men nu ser det ud til at han endelig har gjort fred med det og konverteret fuldstændig til evoSPEED. I hvert fald optræder han i en SL herunder pre-season. Så må vi jo se om det holder hele sæsonen....

Diego Poyet (West Ham United) - PUMA evoPOWER 1.2 Dragon
Jeg har ikke tænkt over det før, men den drageinspirerede evoPOWER er jo blevet skabt direkte til West Ham spillersættet. Den her kombi er for mig den hidtil skarpeste jeg har set i meget lang tid. Og så er det endda en af mine landsmænd som optræder i den. Mit hjerte bliver helt varmt...

Andy Parrish (Morecambe) - PUMA King Top DI
Ikke et støvlespot uden en god gammel klassiker og i denne omgang er vi faldet over Andy Parrish, som viser den legendarisk King Top DI masser af kærlighed.

Shahdan (Singapore) - PUMA evoACCURACY
Et par fodboldstøvler der til gengæld ikke har fået særlig meget kærlighed er PUMA’s evoACCURACY. Vi skulle således helt hen til Singapore for at finde en anden end Mario Balotelli i støvlerne.

Theo Walcott (Arsenal) - adidas X 15.1 (f50 Custom)
Hmm. Basti er åbenbart ikke den eneste i adidas’ stab, som foretrækker f50 siloen lidt endnu. Theo Walcott har nemlig tilsyneladende gået hen og fået lavet samme speciallavede X15 forklædte f50 model.

Det var alt, hvad vi havde fra støvlespots i denne omgang. Husk at vi altid tager imod tips fra dig. Del dem dem med os påFacebook.