Weekendes runde i Premier League blev en katastrofe for de forsvarende mestre. Manchester United tabte nemlig, mens de tre andre store alle fik fuldt udbytte. I den tidlige lørdagskamp tog Newcastle hjemme imod Liverpool. Newcastle var uden sejr i de tre foregående kampe og denne kamp viste hurtigt at det skulle blive til den fjerde af slagsen i træk. Liverpool var altdominerende og efter 28 minutter bragte gæsterne sig foran ved Gerrard. Et frispark blev trillet til ham og på ægte Steven Gerrard-manér bankede han bolden op i nærmeste målhjørne uden chance for keeperen. Liverpool-anføreren spiller i Adidas Predator PowerSwerve Sort/Hvid. Selvom Liverpool kun var foran med 1-0 sad man med følelsen af at kampen var lukket. Newcastle kom ganske enkelt ikke frem til noget som helst. 0-1 holdt til pausen, men blot et enkelt minut inde i anden halvleg, bragte Kuyt helt fortjent gæsterne på 2-0 ligeledes iført Adidas Predator PowerSwerve Sort/Hvid. 20 minutter senere fik Ryan Babel lov at lukke for den totale Liverpool-dominans. Efter et angreb han selv startede afsluttede han fladt og gjorde det til 3-0. Babel spiller i Nike Mercurial Vapor. Dermed er Liverpool stadig ubesejrede i denne sæsons Premier League. Rækkens tophold Arsenal stod over for en, på papiret, meget overkommelig opgave. De fik nemlig bundholdet Wigan på besøg. Men det sejrsvandte hjemmepubliku måtte vente helt til det 84. minut, hvor William Gallas iført Nike Total90 Laser Hvid/Guld bragte værterne foran. Blot minuttet efter lukkede Rosicky definitivt kampen med scoringen til 2-0 iført Nike Air Legend Marine/Guld. Også Chelsea stod over for noget der kunne ligne en walkover. De skulle nemlig en tur til Derby. Her blev det til den forventede udesejr. Kalou gjorde det allerede efter 17 minutter til 1-0 iført Adidas +F50.7 Tunit. Nu kunne man forvente den helt store øretæve til Derby, men først i det 73. minut udbyggede Chelsea føringen. Her var det Shaun Wright-Phillips der gjorde det til kampens resultat 2-0 iført Adidas +F50.7 Tunit. Som tidligere nævnt tabte Manchester United. Det gjorde de på udebane mod Bolton. United stillede uden Rooney, Ronaldo, Scholes, Vidic og Gary Neville som alle var skadet. Det viste sig at være mere end De Røde Djævle kunne klare og Bolton kunne på mål af Anelka trække sig sejrrigt ud af opgøret. Anelka spiller i Puma Velocity Rød. I lokalderbyet mellem West Ham og Tottenham på Upton Park blev West Ham-keeperen Robert Green den store helt blandt hjemmepublikummet. I tillægstiden ved stillingen 1-1 reddede Green nemlig et straffespark fra Defoe og reddede dermed det ene point for West Ham. Robert Green vogter målet iført Sells Adhesion Ultra Wrap II og må efterhånden banke kraftigt på til det engelsk landshold. Weekendens resultater betyder at Arsenal nu har lagt sig suverænt i front, mens United, Chelsea og Liverpool i første omgang må kæmpe om hvem der skal være førsteudfordrer.