Weekendens støvlespots: Se de allerbedste støvlespots fra sidste uges kampe!

29.02.2016

Skrevet af Mathias

Denne weekend har været fuldstændig sprængfyldt med støvlespots. Læn dig tilbage og så fortæller vi dig om de mest interessante af dem her.

Kamil Wilczek (Brøndby IF) - Mizuno Morelia Neo

Superligaen blev som i sikkert ved sparket i gang i weekenden og det er godt nyt både for fodboldfans og støvlespottere, fordi der er altid unikke støvler. Denne gang var ingen undtagelse, da Kamil Wilczek spillede sin første kamp for Brøndby i et par Mizuno Morelia Neo og scorede. En af verdens absolut bedste fodboldstøvler, så dem forstår man godt han er hoppet i.

Ali Abbas Al-Hilfi (Sydney FC) - Nike Hypervenom Phinish Ousadia Alegria

Ali Abbas fra Sydney FC prøver at finde sin indre Neymar frem og spiller for tiden i den brasilianske superstjernes signaturstøvler. Bemærkelsesværdigt er det også at han er gået med Phinish støvlen over Phantom modellen. Det virker til han ikke er stor fan af Dynamic Fit Collar.

Marcus Rashford (Manchester United) - Nike Mercurial Vapor X Delvist blackoutet

Hvor kom han lige fra? Marcus Rashford scorede 2 gange mod Midtjylland og 2 gange igen mod Arsenal i går. Det gjorde han i et par delvist blackoutede Nike Mercurial Vapor X og man kan se hvem end der har arbejdet med dem her ved hvad de laver, fordi det er knivskarpt arbejde. Ingen dårlige maling- og narvsværte klatter.

Jese Lingaard (Manchester United) - Nike Magista Opus & adidas X 15.1

Nok et af de hurtigste kontraktskifter nogensinde fra Jese Lingaard. Spillere plejer at have en periode hvor de spiller lidt i blackouts imens der bliver forhandlet, men adidas spildte ikke tiden på sådan noget her. På de 3 dage mellem Midtjylland kampen og Premier League opgøret mod Arsenal var alt på plads.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly IV CR7 Bright Mango

Jeg ville have oddset mange penge på Cristiano Ronaldo ville spille i sine nye Quinhentos støvler mod Atletico, men det er nok meget godt jeg ikke gjorde det. Han spillede dog stadig i Bright Mango støvlerne og de er faktisk også ret nye for ham, så det er vel nok kun fair han spiller lidt mere i dem.

Timo Werner (Stuttgart) - adidas Messi 15.1

Du kan ikke sige Ronaldo uden at sige Messi og han fik også et nyt par støvler i sidste uge. Messi scorede selv 2 gange i dem mod Arsenal og det samme gjorde Timo Werner mod Stuttgart. Den 19 årige tysker er en af spillerne som er blevet “Backed by Messi” og er en af de få professionelle der spiller i dem.

Vincent Kompany (Manchester City) - New Balance Visaro

Er du gal et bæst! Han er kun lige kommet tilbage for skade, men reddede Man City mere end et par gange i finalen mod Liverpool. Han får virkelig ikke meget back-up fra sine forsvarskollegaer, som virker fortabte uden ham. Kaptajnen løftede trofæet i den nyeste New Balance Visaro farvevariant, som står knivskarpt på banen.

Willy Caballero (Manchester City) - HO Soccer SSG Ghotta Hybrid SMU + Nike Magista Opus

Kan godt være Kompany var chefen i almindelig spilletid, men Willy var kongen af straffespark! Ikke nok med at Caballero leverede 3 redninger i streg i gårsdagens Capital One Cup-finale mod Liverpool og dermed blev den helt store helt for Manchester City, så leverede også en af de mest gennemførte glove-kit-boot combos i lang tid. Caballero havde således fået lavet sine HO Soccer-handsker i en lilla colourway til at matche med den lilla keeperdragt samt sine Magista Opus-støvler.

Mauricio Pinilla (Atlanta) - Umbro Medusæ

Et magisk touch og sindssyg fart kombineret. Det er hvad du får med Umbro Medusæ og det lyder som noget Mauricio Pinilla ville prøve. Jeg har prøvet dem på og fittet er rigtig, rigtig stærkt.