Munin Strive og M-Station: Gør din baghave til det perfekte træningsanlæg

15.07.2015

Skrevet af Jonathan

Munin Sports blev grundlagt i Danmark tilbage i 2007 af en gruppe danske fodboldpassionerede herre. Med en fælles ambition om at gøre træning sjovere og mere effektiv satte de sig for at skabe en ny generation af træningsudstyr. Munin M-Station kom først og nu byder vi velkommen til Munin Strive…

Missionen har altid være den samme: At integrere teknologi og fodbold for at øge fodboldspilleres, unge som gamle, tekniske færdigheder. Lige en afleveringen, til din førsteberøring, tæmninger og skud. Men vejen har været lang og snoet for de danske drenge, som i 2008 kunne tage deres første prototyper af træningsudstyr med ud på træningsbanen.

I fællesskab med klubber, trænere, fodboldspillere (professionelle og amatører) udviklede projektet sig langsomt til noget langt mere konkret og i 2009 blev den første M-Station Pro en realitet. En bouncer, som sender bolden tilbage og giver dig mulighed for at træne helflugtere, hovedstød, tæninger, ja selv saksespark. Første milepæl var sat.

Men der er altid plads til forbedring og udvikling og mens Munin begyndte at få international anerkendelse fra klubber som Manchester United og Arsenal, introducerede Munin deres M-Station Talent; en mere transportabel variant, som kunne stå i haven og bruges til selvtræning.

Du kan købe din egen M-Station Talent lige her - Pris: 4.595,-

I år har Munin Sports så introduceret deres nyeste produkt til markedet, Munin Strive. Det handler stadig om at forbedre dine tekniske færdigheder, men med deres teknologiske indsigt har de fået skabt et mål til baghaven og træningsbanen, som rent faktisk holder til mere end bare et vattet spark.

Som en tilføjelse til målet har Munin også lavet Strivepoints, Strivecatch og selv plads til at tilføje et GoPro kamera. På den måde kan du træne præcisionen i dit spark ved at hæfte elementerne fast til målet og give dig selv nogle mål at sigte efter. Munin Sports har virkelig skabt noget interessant træningsudstyr og der er ikke noget at sige til at de største klubber i Europa vil have fingrene i det. Så gør det det hele bare endnu federe at det hele kan stå i baghaven og forvandle den til det perfekte træningsanlæg…

Optimer haven med den nye Munin Strive II - Pris: 3.195,-

Vi var selv ude og teste Munins m-station og strive af og kan uden at blinke med øjnene stå inde for det smarte træningsudstyr. Så er du typen der ikke kan få nok af selvtræning så er der masser af grunde til at overveje at få Munin M-Station eller/og Strive leveret til din baghave.

ALT_TAG