Nike klar med ny Tech Craft Pack og det er nok den bedste nogensinde!

29.02.2016

Skrevet af Mathias

Har det været en hård weekend? Ligner det en lidt kedelig mandag? Lad os og Nike løfte humøret med en ny lancering som er lidt udover det sædvanlige. Nike har lige lanceret den tredje inkarnation af deres Tech Craft Pack og det er klart den bedste!

Der er simpelthen ikke en eneste af støvlerne hvor det nye design ikke ser fuldstændig sublimt ud, men det er vel heller ikke overraskende med en sort og hvid kombination. Hvis du lægger dertil at støvlerne er lavet med en læderoverdel så kan du godt tage mit ord for, at det meget vel kunne blive en af de Nike kollektioner der går ned i historien som en af de bedste nogensinde.

Det er godt det nyeste Nike Tech Craft Pack står så skarpt, fordi jeg var ikke helt så begejstret for den forrige. Nike har mange gange bevist hvor lækre støvler de kan lave, så jeg er sikker på de ikke har noget imod jeg notere den brune og neonfarvede blanding fra før som en forbier. Ligemeget hvad, så er jeg alt for forelsket i den sorte og hvide kombination til at huske de gamle alligevel.

Konceptet bag Nike Tech Craft støvlerne er at tage de Nike støvler vi kender og erstatte overdelen med en af kængurulæder. Det er naturligvis en smagssag, men der er i hvert fald nok argumenter til at bakke udsagnet at læderstøvler er bedre op. Hvis det er sådan du har det, så er støvlerne helt sikkert hvad du leder efter, fordi jeg nægter at tro på du ikke synes om det visuelle design.

Se lige på dem! Er de ikke smukke? Hvis du også er forelsket i det elegante design, så glæd dig til d. 3 marts, hvor de er tilgængelige. Du kan skrive dig op til mere information her.