Vis dine street skill og opgrader dit freestyle game med Monta boldene

28.02.2016

Skrevet af Mathias

Hvis du vil opgradere dine freestyle skills så kommer det aldrig til blive let. Det kræver månedsvis af fokuseret træning, men at have den rigtige bold kommer til at gøre hele processen noget sjovere.

Street- og freestyle fodboldene fra Monta er nogle af de bedste i verden og alt ved dem er specielt lavet enten til spil på asfalt eller at lave de mest avancerede freestyle tricks. Ved første øjekast virker de ens, men der er faktisk verden til forskel. Monta FreeStyler er lavet med et meget blødere touch og højere opspring, hvilket gør den langt bedre egnet til freestyle moves end Monta Streetmatch, som er lavet med et dæmpet bounce.

Jeg påstår ikke at være nogen gudsbenådet street fodboldspiller og da slet ikke freestyler, men heldigvis kender jeg en der i den grad er. PWG har været ude og lege med de to fodbolde i Københavns gader og stræder, men kender faktisk allerede rigtig godt til boldene og fra hans personlige erfaringer kunne han fortælle mere om de to bolde.

De bedste street fodboldspillere i verden peger nærmest alle på Monta Streetmatch bolden som deres foretrukne våben. Det er så simpelt - det er bare den bedste bold til panna, 2v2 og 3v3 street kampe og mere behøver vi egentlig ikke sige om den.

På freestyle fronten, så er Monta FreeStyler rigtig godt egnet til folk som prøver at lære nye tricks, fordi den er så kontrolleret. Hvis du allerede har lidt freestyle skills, men gerne vil træne endnu mere og opgradere dit repertoire, så er det her bolden vores in-house freestyle-gud ville vælge. Hvis der er nogen hvis mening man skal tage seriøst på dette punkt, så er det bestemt den gode PWG.

Vil du have hænderne i den nye Monta Freestyler eller Streetmatch? Find dem lige her.