Nike introducerer fremtidens fodboldtrøje - Lær de avancerede Flash Elite modeller at kende her

25.02.2016

Skrevet af Mathias

Der er ingen tvivl om, at fodboldverdenen har oplevet hidtil usete niveauer af innovation i de sidste par år, og fodboldstøvle landskabet har ændret sig dramatisk. I al den tid er der dog ikke sket synderlig meget med fodboldtrøjerne, men det ændres der på nu med Nike lanceringen af Flash Elite trøjerne.

Sidste sommer, da Nike offentliggjorde den nye Paris Saint Germain 3. kamptrøje mærkede alle, som fik chancen for at holde den, at de havde fat i noget helt nyt her. Nike ville dengang holde deres nye design hemmeligt lidt endnu, men nu kan vi afsløre hvordan fremtidens fodboldtrøjer ser ud.

De nye Nike Flash Elite træningstrøjer er på alle tænkelige måder bedre end forgængerne. Lavet med samme fokus på innovation som Nike fodboldstøvler, hvilket jeg skal hilse og sige er rigtig meget, er de nye fodboldtrøjer meget mere avanceret i forhold til de simple trøjer du ser på stadion nu.

Målet med Flash Elite designet var at skabe det hurtigste fodboldsæt nogensinde, og måden Nike har forsøgt at opnå dette er først og fremmest gennem fittet. De har scannet forskellige atleters bygning og samlet ekstensiv data for at give et tættere fit de helt rigtige steder, hvilket giver en følelse af skarphed på banen.

Hvis du er den spiller, som kun vil have det absolut bedste, så er de nye Nike Flash Elite trøjer det du leder efter.

Udover fittet, så har Nike også været på jagt efter nye og innovative materialer, som i tandem med konstruktionen, flexer og strækker sig langt mere og derigennem giver forbedret bevægelighed og fart. Nike har også tal til at bakke deres nye opfindelse op. For eksempel har Flash Elite trøjerne 5 gange mere stretch i forhold til forrige Nike trøjer. Herudover er de også 10% lettere og vigtigst af alt tørrer de 41% hurtigere.

Fodbold er et spil der ofte bliver afgjort af de meget små marginaler, og Nike fortsætter med at vise deres dedikation til jagte missionen om at give deres hold det ekstra skub, som i sidste ende kan være forskellen på succes eller fiasko. Det lyder måske en smule som en gimmick, men tag ikke fejl, vi kommer til at se meget mere til dem her.

Sammen med de innovative Flash Elite trøjer har Nike også lanceret en Pro Combat Hypercool baselayer kollektion, som dog kommer uden de helt store ændringer, udover designet. Både Nike og jeg ser da heller ingen grund til at ændre det mere end at sørge for man kan matche det med de nye trøjer.

Du finder det nye Nike Pro Combat Hypercool Baselayer lige her.