Weekendens støvlespots: Steven Gerrard debuterer i USA med adidas Ace 15.1

13.07.2015

Skrevet af Jonathan

Ferien er for alvor over os og det betyder også at pre-season dominerer europæisk fodbold. Det holder dog ikke bolden fra at rulle i resten af verden. Og især i USA var fokus skærpet, da Steven Gerrard fik sin officielle debut for LA Galaxy. Det er blevet tid til ugens støvlespots.

Steven Gerrard (LA Galaxy) - adidas Ace 15.1
Det er helt mærkeligt at skulle til at skrive Gerrard uden at skrive Liverpool. Men det er nu engang realiteterne. Vi skal også til at lænke Gerrard og Ace sammen. Det ser i hvert fald ud til at være den silo Gerrards valg er faldet på efter afgangen af Predator.

Andres Guardado (Mexico) - adidas Ace 15.1 (Reflective)
Og vi bliver i det nordamerikanske lidt endnu. Her afvikles Gold Cup nemlig og vi fangede blandt andre Andres Guardado i Ace 15.1 reflective modellen. Spørgsmålet er så: Hvilken af de to varianter er du størst fan af?

Atullah Guerra & Dario Suarez (Trinidad&Tobago) - Nike Mercurial Superfly+Vapor CR7
Hos Trinidad&Tobago kan man vist godt tillade sig at kalde Atullah Guerra og Dario Suarez for CR7 fans. Eller i hvert fald Mercurial fans. Begge har nemlig fundet sig tilrette i det seneste CR7 design til henh. Superfly og Vapor.

Sheldon Bateau (Trinidad&Tobago) - adidas X 15.1 (Reflective)
Det ser ud til at de ret vilde med adidas’ reflective design over i Nord- og Mellemamerika. Sheldon Bateau har i hvert fald ligesom Guardado fundet frem til det sorte design - her dog til X modellen.

Minor Lopez & Julian de Guzman (Guatemala & Canada) - Nike Hypervenom Academy Pack + Nike Magista Obra Army Green
Blackout designet går igen hos Minor Lopez, som stadig giver Hypervenom I lidt kærlighed i Academy Pack udgaven. Over hos Canada har Julian de Guzman fundet en sjældenhed frem med den militærgrønne Magista Obra som udkom i det tidlige forår.

Pierre Emile-Højbjerg (Bayern München) - adidas X 15.1 Gul/Sort
Pierre Emile-Højbjerg er tilbage i München efter hans lejeophold i Augsburg er afsluttet. Det skal blive spændende at se om den danske midtbanemotor kan bide sig fast i truppen. Han er i hvert fald klar til at gøre hvad han kan i adidas’ nye X 15.1.

Rouel Brouwers & Tobias Sippel (Mönchengladbach) - PUMA evoPOWER 1.2 Hvid/Lava Blast
Både Rouel Brouwers og Tobias Sippel var ude og lufte de nye farver af evoPOWER støvlen i weekenden i Telekom Cup’en. Særligt Tobias Sippel slap gennem vores nåleøje, nu hvor han har gjort et så godt stykke arbejde med at matche handsker og fodboldstøvler.

Stuart Black (Elgin City) - adidas Predator Instinct HvidSort/Rød
Stuart Black fra Elgin City tager dog ugens pris for det bedste match, hvor han har matchet adidas Predator Instinct med sine adidas Predator Zones Pro.

Det var alt, hvad vi havde fra støvlespots i denne omgang. Husk at vi altid tager imod tips fra dig. Del dem dem med os på Facebook.